2012-11-06 12:16:07
Φωτογραφία για Δεν παίζει με Λάτσιο ο Σισοκό
Ο Σισοκό ακολούθησε θεραπεία την Δευτέρα και δύσκολα θα βρίσκεται στην αποστολή των πράσινων για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Λάτσιο

Το παιχνίδι με την ΑΕΚ ανήκει στο παρελθόν για τον Παναθηναϊκό καθώς το Τριφύλλι έχει μπροστά του ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι το οποίο μπορεί να κρίνει και το μέλλον των πράσινων στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις τη φετινή σεζόν.

Το Τριφύλλι θα αντιμετωπίσει την Πέμπτη (8/11) την Λάτσιο και με ήττα θα αποχαιρετήσει το Europa League αλλά με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα παραμείνει πιθανότατα ζωντανό στο κυνήγι της πρόκρισης μέχρι και την τελευταία αγωνιστική.

Οι πράσινοι ουσιαστικά στην προπόνηση της Τρίτης (6/11) θα ξεκινήσουν τη προετοιμασία τους για το ματς με τους Ιταλούς με τα νέα από το ιατρικό δελτίο να μην είναι θετικά για το Τριφύλλι αν και περισσότερα θα ξεκαθαρίσουν την Τρίτη.

Θεραπεία ο Σισοκό

Συγκεκριμένα την Δευτέρα (5/11) ο Σισοκό ο οποίος αντικαταστάθηκε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ ακολούθησε θεραπεία για να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στον δικέφαλο και πολύ δύσκολα θα βρεθεί στην αποστολή για το παιχνίδι με τους Ιταλούς.


Πλην του Σισοκό θεραπεία έκανε και ο Πίντο, ο οποίος επίσης αναμένεται να χάσει το ματς με την Λάτσιο, ενώ λιγοστές ελπίδες υπάρχουν για τους Μπουμσόνγκ και Μαρίνο που γυμνάστηκαν μόνοι τους όπως και ο Σο για τον οποίο όμως δεν τίθεται θέμα συμμετοχής.

Παρών ο Μαυρίας

Από εκεί και πέρα στην προπόνηση της Δευτέρας (5/11) στο αθλητικό κέντρο της Παιανίας οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού που ξεκίνησαν στο ματς με την ΑΕΚ έκαναν αποθεραπεία ενώ όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές έκαναν ζέσταμα, πάσες, ταχύτητες και ολοκλήρωσαν με δίτερμα.

Το μόνο θετικό από την προπόνηση της Δευτέρας ήταν πως ο Μαυρίας μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα εκγύμνασης και έβγαλε την προπόνηση χωρίς την παραμικρή ενόχληση δηλώνοντας παρών για το ματς με την Λάτσιο.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ