2012-11-06 10:45:57
Φωτογραφία για Ο Πατρινός συνομιλητής του Αντώνη Σαμαρά - Ιστορικό στέλεχος της ΝΔ που έχει ανοιχτή γραμμή με τον Πρωθυπουργό
Πατρινός πολιτικός που δεν διετέλεσε ποτέ βουλευτής, αλλά είναι ιστορικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, είναι ίσως ο μοναδικός από την περιοχή τακτικός συνομιλητής του προέδρου της ΝΔ και πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά.

Μάλιστα ο συγκεκριμένος συμπολίτης, έχει άμεση πρόσβαση όχι μόνο στον ίδιο των Πρωθυπουργό, αλλά και στους στενούς του συνεργάτες.

Η επαφή του με την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας δεν είναι ευκαιριακή. Αντίθετα το πολιτικό στέλεχος, ήταν σταθερός υποστηρικτής του Αντώνη Σαμαρά από την περίοδο που έθεσε υποψηφιότητα για την θέση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας.

Εκτός των άλλων, διατηρεί διαχρονικά προσωπική και πολιτική φιλία με τον Πρωθυπουργό, ακόμη και στην διάρκεια των «πέτρινων χρόνων» του κ. Σαμαρά οπότε και ο σημερινός Πρόεδρος της Κυβέρνησης ήταν εκτός πολιτικής.

Η πολιτική σχέση του γνωστού πατρινού με τον κ. Σαμαρά, χρονολογείται από την περίοδο των φοιτητικών τους χρόνων, ενώ σήμερα δεν περιορίζεται μόνο στην ενημέρωση του Πρωθυπουργού για τα τεκταινόμενα στην Αχαΐα, αλλά και σε πολιτικές στρατηγικές.

Πηγή: thebest
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ