2012-11-06 08:55:42
Φωτογραφία για Πάτρα: Συνελήφθη 39χρονος για περισσότερες από 12 κλοπές!
Συνελήφθη την 2-11-2012 το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, ηλικίας 39 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη κλοπών κατ’ εξακολούθηση.

Ειδικότερα την 2-11-2012 πολύ νωρίς το πρωί, ο 39χρονος, με ρίψη πετράς διέρρηξε αθλητικές εγκαταστάσεις 38χρονου ημεδαπού, στην Οβρυά Πατρών, σπάζοντας την γυάλινη πρόσοψη και αφαιρώντας το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ και έναν ασύρματο.

Για την διερεύνηση του περιστατικού ενεργήθηκαν άμεσες αναζητήσεις, από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, με αποτέλεσμα τον εντοπισμό του 39χρονου μέσα σε λίγες ώρες και τη σύλληψη του.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι, το τελευταίο μηνά, ο συλληφθείς είχε διαπράξει με την ίδια μέθοδο άλλες έντεκα διαρρήξεις σε καταστήματα στην Πάτρα.

Πιο συγκεκριμένα είχε διαπράξει έξι διαρρήξεις καταστημάτων στο κέντρο της πόλης, από δυο στην Οβρυά και στην Παραλία Πατρών και από μια στο Σαραβάλι και στην Εγλυκάδα, αφαιρώντας κυρίως ηλεκτρονικές συσκευές και χρηματικά ποσά.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα και στον κ. Ανακριτή Πατρών όπου μετά την απολογία του κρίθηκε προφυλακιστέος και θα οδηγηθεί στις φυλακές.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ