2012-11-06 03:10:04
Φωτογραφία για Ο χείμαρρος στα ορεινά των Τρικάλων «κατάπιε» παιδική χαρά
Ευρεία σύσκεψη πραγματοποιήθηκε χθες στο Δημαρχείο Πύλης στο νομό Τρικάλων με αφορμή την αντιμετώπιση των ζημιών που... προκλήθηκαν τις τελευταίες ημέρες στα ορεινά του Δήμου.

Σύμφωνα με το trikalanews.gr, στη σύσκεψη αναφέρθηκε η κατασκευή παιδικών χαρών μέσα σε …χείμαρρους, με μια τέτοια παιδική χαρά να την έχει «καταπιεί» ο χείμαρρος στην Αθαμανία, ένας χείμαρρος που οδήγησε στον να …αιωρείται πλέον η Αθαμανία.

Με δραματικούς τόνους, ο Δήμαρχος Πύλης Κώστας Κουφογάζος, αναφέρθηκε σε «βιβλικές καταστροφές» σε Δέση, Πύρρα, Νέα Πεύκη και Αθαμανία κοστολογώντας την καταστροφή στα 5 εκατ. ευρώ.

Μίλησε για «φυσικό πλημμυρικό φαινόμενο που κατέστρεψε τα αντιπλημμυρικά έργα και έργα ύδρευσης, προκαλώντας μεγάλες ζημιές και στο οδικό δίκτυο».

Χαρακτηριστικά, ο κ. Κουφογάζος, ανέφερε πως «η βροχή έφτασε στα 390 χιλιοστά στο Γαρδίκι, όσο βροχή πέφτει στην Αθήνα για ένα μήνα» και πρόσθεσε πως «έχουμε έτοιμη μελέτη για την Νότια Πίνδο, ύψους 100.000 ευρώ για να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα στην οικιστική ζώνη και για την διευθέτηση χειμάρρων».
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Έκλεβαν σιδηροδρομικό υλικό
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Έκλεβαν σιδηροδρομικό υλικό
Πεθαίνει η Ελισάβετ;
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Πεθαίνει η Ελισάβετ;
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ