2012-11-05 19:15:02
Φωτογραφία για Αναγνώστρια απευθύνεται στους απεργούς των ΜΜΜ
Τα μετρα που μας εχουν επιβαλει ως τωρα και που προκειται να επιβληθουν στο αμεσο και μακρινο μελλον ειναι σαφως απανθρωπα και μας εχουν πιεσει πολυ ολους. Ακριβως γι' αυτο το λογο επειδη με την ισχυουσα κατασταση δεν τα βγαζουμε περα, αμα μας απολυσουν τι θα γινει;

Εννοω εμας του ιδιωτικου τομεα που τις "καλες εποχες" και δεν μπορουσαμε να απεργησουμε ποσο μαλλον τωρα που οι αποζημιωσεις ειναι ανυπαρκτες και σε πεταει εξω οποτε θελει. Γιατι τα λεω αυτα; Γιατι τις 3 μερες που θα απεργουν οι συγκοινωνιες δεν μπορω να απεργησω κι εγω κυριοι! Δεν εχω λεφτα να παρω ταξι που και να ειχα δηλαδη κι αυτα απεργουν. Δεν μπορω να παω με τα ποδια απο τα Πατησια στο Παγκρατι και το αντιστροφο μετα απο 11 ωρες δουλειας!

Κραταω την δουλεια μου με τα δοντια κανοντας τον καραγκιοζη και ανεχομαι τα παντα. Ειναι λογικο ολο αυτο; 3 μερες συνεχομενες απεργια; Γιατι δεν κανετε στασεις εργασιας; Και να ρωτησω και κατι αλλο: αφου ως γνωστον οταν απεργειτε σας κοβουν τα μεροκαματα, εσας δεν θα σας λειψουν αυτα τα λεφτα; Η μηπως παιρνετε ακομα τοσα πολλα που δεν θα σας φανει η διαφορα; Ε; Και τελος: οι απεργιες δεν ειναι η λυση!

Αναγνώστρια
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ