2012-11-05 17:57:00
Φωτογραφία για ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Μετά από πλειάδα σημερινών e-mail προς την εφημερίδα μας, με ερωτήσεις αναγνωστών αν συμμετέχουμε στην απεργία των Μ.Μ.Ε., θέλουμε να γνωρίσουμε στους φίλους μας αναγνώστες τα παρακάτω:

1. Πράγματι επιθυμία μας ήταν και είναι η ηθική συμμετοχή μας στην απεργία των αγωνιζόμενων δημοσιογράφων που μέρα και νύχτα εργάζονται για την ενημέρωση του κοινού και αμείβονται με μισθούς πείνας, χωρίς να εννοούμε φυσικά τους καλά πληρωμένους κονδυλοφόρους, αλλά το σύνολο των εργαζομένων στα ΜΜΕ και ειδικά τους νέους ανθρώπους.

2. Όπως πολλές φορές έχουμε γράψει, η εφημερίδα μας δεν χρησιμοποιεί επαγγελματίες δημοσιογράφους, αλλά είμαστε μια ''παρέα'' φίλων, μερικοί εξ' αυτών νέοι επιστήμονες, με αγάπη προς την δημοσιογραφία και την ενημέρωση και παρ' ότι εργαζόμαστε καθημερινά χωρίς χρονικά περιθώρια, αυτό μας αποφέρει μόνο την ηθική ικανοποίηση της έγκυρης και έγκαιρης ενημέρωσης και τίποτα παραπάνω, πέραν βεβαίως της ''διαστροφής'' που μας διακατέχει για την επικαιρότητα και τα συμβαίνοντα γενικώς.


3. Θέλοντας η ενημέρωση των αναγνωστών μας να είναι έγκυρη, γ' αυτό, οι ειδήσεις και τα θέματα, λαμβάνονται μόνο από έγκυρα κανάλια ενημέρωσης, τα όποια όμως απεργούν. Εμείς από την πλευρά μας δεν θέλουμε να δημοσιεύουμε θέματα που δεν γνωρίζουμε τον βαθμό της εγκυρότητα τους και έτσι η σημερινή ροή είναι κατά πολύ μειωμένη.

Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους δεκάδες αναγνώστες μας που μας έγραψαν και μερικοί απ' αυτούς σχολίασαν την επικαιρότητα, αλλά μερικές ώρες μας χωρίζουν από την αυριανή μέρα και εμείς και πάλι θα είμαστε στις επάλξεις για την ενημέρωση σας.

 

Συντακτική Ομάδα
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ