2012-11-05 13:10:02
Φωτογραφία για Ηλεία: Παρών στις κινητοποιήσεις και οι αγρότες
Αγρότες - Αγρότισσες στις 6 και 7 Νοέμβρη συμμετέχουμε μαζικά στους δρόμους του αγώνα, με το πλαίσιο αγωνιστικών διεκδικήσεων της ΟΑΣΗ. Ήδη, οι μικρομεσαίοι κτηνοτρόφοι βρίσκονται σε πανελλαδική κινητοποίηση στις 4 και 5 Νοέμβρη, παλεύοντας για την επιβίωσή τους.

Συνεχίζουμε και κλιμακώνουμε τους αγώνες. Με τις σημαίες της ομοσπονδίας και της ΠΑΣΥ, δίνουμε αγωνιστικό παρών μαζικά, δυναμικά στις απεργιακές κινητοποιήσεις του ΠΑΜΕ.

Μαζί με τους φυσικούς μας συμμάχους, εργατοϋπαλλήλους, αυτοαπασχολούμενους των πόλεων, μικρούς επαγγελματοβιοτέχνες, νέους των σπουδών, γυναίκες των λαϊκών οικογενειών, στήνουμε μπλόκο για να μην περάσουν τα νέα μέτρα σφαγιασμού του λαού. Ορθώνουμε ισχυρό μέτωπο αντίστασης και αντεπίθεσης για την ανατροπή της αντιλαϊκής - αντιαγροτικής πολιτικής και των κάθε λογής διαχειριστών και υποστηρικτών της.

Δίνουμε όλοι μαζί τη μάχη ενάντια σε αυτούς που λεηλατούν και το πενιχρό εισόδημά μας, κλέβουν το μόχθο μας. Τα νέα σκληρότερα και αγριότερα μέτρα που θα εξοντώνουν χιλιάδες ακόμα μικρομεσαίους αγρότες, προωθούνται ταχύτατα και αφορούν:


* Μείωση των εξευτελιστικών αγροτικών συντάξεων, με κατάργηση της 13ης και της 14ης σύνταξης, (δώρα Χριστουγέννων και Πάσχα - επίδομα καλοκαιριού).

* Φορολόγηση των χωραφιών.

* Ανοιγμα φορολογικών βιβλίων εσόδων - εξόδων.

* Μεγάλη αύξηση των εισφορών στον ΟΓΑ για την Υγεία.

* Μείωση της επιστροφής ΦΠΑ από 11% στο 6 %.

* Μείωση της επιστροφής του φόρου πετρελαίου.

Η τρικομματική κυβέρνηση, μαζί με την τρόικα, εξαπολύει σφοδρή επίθεση εναντίον μας για να μας αποτελειώσει. Συνεχίζουμε με αποφασιστικότητα την πάλη, δίνοντας προοπτική στον αγώνα μας για την αλλαγή των συσχετισμών και την ανατροπή της εξουσίας των μονοπωλίων, με αποδέσμευση από την ΕΕ και μονομερή διαγραφή του χρέους, που στο όνομά του γίνεται η κατακρεούργηση των λαϊκών αναγκών και του επιπέδου ζωής της λαϊκής οικογένειας, για να σωθούν τα κέρδη και προνόμια της πλουτοκρατίας».

Και η ανακοίνωση καταλήγει:

«Καμιά αναμονή!

- ΣΤΗΝΟΥΜΕ ΙΣΧΥΡΟ ΛΑΪΚΟ ΜΠΛΟΚΟ ΣΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ.

- ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ, ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ.

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΑΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ

Την ΤΡΙΤΗ 6 και την ΤΕΤΑΡΤΗ 7 ΝΟΕΜΒΡΗ στις 10:30μμ στην πλατεία ΟΤΕ στον ΠΥΡΓΟ

Πηγή: Ilialive
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ