2012-11-05 11:31:55
Φωτογραφία για Όποιος διαβάζει αυτό το σημείωμα να ξέρει ότι πεθαίνω
Μια απίστευτη ιστορία επιβίωσης βγαλμένη από τα συντρίμμια που άφησε πίσω του ο φονικός τυφώνας "Σάντι" είδε το φως της δημοσιότητας: πρόκειται για μια δραματική έκκληση για βοήθεια από κάποιον, ο οποίος παρασύρθηκε από τα νερά και βρήκε καταφύγιο σε ένα άδειο γειτονικό σπίτι Πεπεισμένος ότι το τέλος του πλησιάζει, ο 28χρονος Μάικ από το Νιου Τζέρσεϊ έγραψε ένα σημείωμα, που απευθυνόταν στους ενοίκους του σπιτιού που είχε εκκενωθεί και στο οποίο έδινε πληροφορίες για το πώς να βρουν τον πατέρα του προκειμένου να τον ενημερώσουν για το γιο του.

"Όποιος διαβάζει αυτό το σημείωμα να ξέρει ότι πεθαίνω. Είμαι 28 χρονών και με λένε Μάικ. Έπρεπε να μπω στο σπίτι σας. Πήρα κάτι κουβέρτες από τον καναπέ. Έχω υποθερμία. Δεν πήρα τίποτε άλλο. Ένα κύμα με παρέσυρε μέσα από το σπίτι μου στα ανοιχτά. Το νερό έξω είναι 3 μέτρα. Δεν υπάρχει ελπίδα να σωθώ. Πείτε στον πατέρα μου ότι τον αγαπώ και ότι προσπάθησα. Ο αριθμός του είναι ###############. Το όνομά του είναι Τόνι. Ελπίζω να βγάζετε νόημα από αυτό γιατί γράφω στο σκοτάδι. Πήρα και ένα μαύρο μπουφάν. Αντίο. Ο Θεός να με βοηθήσει".


Όταν η ένοικος του σπιτιού, Κριστίν, επέστρεψε στην οικία της και βρήκε το σημείωμα, το φωτογράφησε και το ανήρτησε στο Διαδίκτυο.

Αυτό αναπαρήχθη και ήρθε σε γνώση ενός ραδιοφωνικού παραγωγού ο οποίος αποφάσισε να επικοινωνήσει με τον πατέρα.

Στο δεύτερο χτύπημα, απάντησε, λέγοντας ότι έχει ήδη βρεθεί με τον γιο του, ο οποίος σώθηκε από θαύμα.

Τότε, ο νεαρός διηγήθηκε πώς επί 4 ώρες πάλευε με τα κύματα, αφότου η θάλασσα μπήκε στο σπίτι του και τον παρέσυρε στα ανοιχτά.

Τότε, προσπάθησε να κολυμπήσει προς ένα σπίτι που δεν είχε πλημμυρίσει.

Σχεδόν χωρίς ρούχα πάνω του, πήρε κουβέρτες και ένα μπουφάν και τυλίχθηκε. Έμεινε στο ξένο σπίτι περίπου 2 ώρες. Στη συνέχεια, εμφανίστηκε ένας άνδρας, ο οποίος τον πήγε στο σπίτι του και του έδωσε νερό και ρούχα.

Από εκεί επικοινώνησε με έναν φίλο του, ο οποίος με την σειρά του ειδοποίησε τον πατέρα του.
nooz.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ