2012-11-05 00:10:38
Φωτογραφία για Hi-tech μαστροποί προωθούν μοντέλα και τηλεπερσόνες!
Μοντέλα και TV περσόνες έχουν καταφέρει να εντοπίσουν οι αρχές στους σκοτεινούς και δαιδαλώδεις διαδρόμους αδίστακτου διαδικτυακού κυκλώματος μαστροπείας. Η ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται στα ίχνη των υπευθύνων ιστοσελίδας που προωθεί γνωστές Ελληνίδες, τις οποίες ευκατάστατοι άντρες από όλη την Ευρώπη μπορούν να «παραγγείλουν» με ένα κλικ στο Ιντερνετ για μια οργιώδη βραδιά!

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της εφημερίδας «Espresso», οι ειδικευμένοι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος το τελευταίο μήνα έχουν πληροφορίες για τους συγκεκριμένους… hi-tech μαστροπούς, οι οποίοι «σπρώχνουν» στα κρεβάτια εύπορων Ευρωπαίων που διαθέτουν τους κωδικούς συγκεκριμένου site γνωστές Ελληνίδες.

Τα «λαγωνικά» της ΕΛ.ΑΣ. εντόπισαν μέσα σε ευρωπαϊκή ιστοσελίδα γνωριμιών ένα εικονίδιο το οποίο παρέπεμπε σε καυτό περιεχόμενο. Συγκεκριμένα, για να μπει κάποιος στα ενδότερα αυτής της «κρυφής» σελίδας πρέπει να γίνει μέλος, πληρώνοντας με πιστωτική κάρτα ένα μεγάλο χρηματικό ποσό. Εκεί οι αστυνομικοί εντόπισαν μοντέλα και TV περσόνες -που έχουν κάνει «περάσματα» από δημοφιλείς εκπομπές- οι οποίες έναντι αδρής αμοιβής προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε άτομα με «βαρύ» πορτοφόλι, Έλληνες και ξένους.


Οπως προέκυψε από την έρευνα ο ενδιαφερόμενος μπορούσε άμεσα να επικοινωνήσει με το μοντέλο από την Ελλάδα και να έχει μια αρχική συνομιλία μαζί του, δηλαδή μέσω τις ιστοσελίδας, πληρώνοντας πάντα κάποιο ποσό. Εξάλλου, υπάρχει και η δυνατότητα η κοπέλα να δείξει τις ικανότητές της σε… διάφορους τομείς on line, ώστε να πειστεί ο πελάτης να την καλέσει στη χώρα του για μια πιο… στενή επαφή.

Ηδη οι αστυνομικοί έχουν βρει στοιχεία για τέσσερα συγκεκριμένα ταξίδια που πραγματοποίησαν μοντέλα από την Ελλάδα, τα δυο μάλιστα στο Μονακό, όπου οι καυτές καλλονές πρόσφεραν τις «υπηρεσίες» τους σε ανθρώπους που διέθεταν αρκετά χιλιάδες ευρώ ώστε να καλύψουν τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής τους.

Βέβαια, όπως έχει προκύψει από τις μέχρι τώρα έρευνες, τα μοντέλα δεν ταξιδεύουν μόνο στην Ευρώπη, αλλά προσφέρουν τις καυτές τους υπηρεσίες και στην εγχώρια αγορά, αρκεί ο πελάτης να μπορεί να καλύψει το ποσό για ένα πολλά υποσχόμενο βράδυ όσον αφορά νέες σεξουαλικές εμπειρίες, όπως διαφημίζουν στη σελίδα των διαδικτυακών μαστροπών οι Ελληνίδες που έχουν πέσει στα δίχτυα τους.

Εστησαν παγίδα σε κεντρικό ξενοδοχείο

Οταν οι άντρες της ΕΛ.ΑΣ. κατάφεραν να μπουν στα ενδότερα τις ιστοσελίδας με το hot περιεχόμενο και τα διαφημιστικά βίντεο των γυναικών σε… πλήρη δραστηριότητα, προσπάθησαν να βάλουν σε εφαρμογή το σχέδιό τους. Ο αστυνομικός που είχε καταφέρει να κάνει εγγραφή στη «μυστική» σελίδα λίγες ημέρες μετά επικοινώνησε ηλεκτρονικά με μια από τις «μοντέλες» που διαφήμιζαν τα κάλλη τους και εμφανίστηκε ως Ελληνας επιχειρηματίας ο οποίος ενδιαφέρεται να περάσει ένα βράδυ σε πολυτελές ξενοδοχείο των Αθηνών με την κοπέλα της επιλογής του. Μάλιστα, είχαν συμφωνήσει ακόμα και στην τιμή, η οποία ήταν αρκετά «τσιμπημένη». Εκλεισαν και την ημέρα που θα επισκέπτονταν το ξενοδοχείο η κοπέλα, όπου θα την περίμενε ο «επιχειρηματίας», ο οποίος όμως θα της περνούσε τις χειροπέδες. Ο αστυνομικός ήταν τυπικός στο ραντεβού του, πλην όμως το μοντέλο με τις τηλεοπτικές εμφανίσεις δεν πήγε ποτέ στο πολυτελές κεντρικό ξενοδοχείο. Οι υπεύθυνοι που χειρίζονται την υπόθεση εκτιμούν πως κάτι αντιλήφθησαν οι μαστροποί που ελέγχουν το κύκλωμα και έτσι απαγόρευσαν στο μοντέλο να πάει στο ραντεβού.

«Επώνυμοι θα πέσουν από τα σύννεφα»

Σύμφωνα με πληροφορίες, το τελευταίο διάστημα οι έρευνες των αστυνομικών φαίνεται να βρίσκονται σε καλό δρόμο και ευελπιστούν πως σύντομα θα έχουν αποτελέσματα. «Οταν αποκαλυφθεί το κύκλωμα, πολλοί επώνυμοι και μη θα πέσουν από τα… σύννεφα», λέει με νόημα στην «Espresso» άνθρωπος ο οποίος είναι σε θέση να γνωρίζει άριστα τη συγκεκριμένη υπόθεση. Αλλωστε, οι υποψίες των αστυνομικών ήδη πέφτουν πάνω σε δυο συγκεκριμένα πρόσωπα, τα οποία έχουν συχνή παρουσία στους χώρους όπου συχνάζει η high society της Αθήνας. Οπως αναφέρουν οι πληροφορίες της «Espresso», μέχρι στιγμής οι αρχές έχουν ενδείξεις για την εμπλοκή δυο ατόμων στο κύκλωμα, πλην όμως ελπίζουν πως σύντομα τόσο τα μοντέλα που διαφημίζουν τα κάλλη τους στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα όσο και οι μαστροποί που τις έσπρωξαν στην πορνεία θα πέσουν στην παγίδα που στήνουν οι άνθρωποι του νόμου.
ESPRESSO
online-pressblog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ