2012-11-04 19:16:42
Φωτογραφία για Πάτρα: Βράζει το τοπικό ΠΑΣΟΚ με τον Γ. Παπανδρέου – Είναι σαν να μην έχουμε βουλευτή στην Αχαΐα
Εξαιρετικά αρνητικό είναι το κλίμα στους κόλπους του τοπικού ΠΑΣΟΚ για το πρώην πρωθυπουργό και βουλευτή Αχαΐας Γιώργο Παπανδρέου. Στελέχη του κόμματος του καταλογίζουν αδιαφορία για τα ζητήματα που απασχολούν την περιοχή και είναι σφόδρα ενοχλημένοι από την ουσιαστική απουσία του από το Νομό.

Όπως σχολιάζουν το ΠΑΣΟΚ είναι σαν να μην έχει βουλευτή στην Αχαΐα. Και τούτο γιατί ο κ. Παπανδρέου κάνει ελάχιστες έως μηδενικές δημόσιες παρεμβάσεις για τα προβλήματα της περιοχής, ενώ δεν παραβρίσκεται σε καμία από τις συναντήσεις φορέων με αποτέλεσμα το ΠΑΣΟΚ να μην εκπροσωπείται πουθενά.

Στην παρούσα φάση οι συζητήσεις μεταξύ των στελεχών του κόμματος περιορίζονται, κατά κύριο λόγο, το επίπεδο του «κοινωνικού κουτσομπολιού», όμως πληροφορίες του thebest αναφέρουν ότι το θέμα έχει αναφερθεί, έστω και επιφανειακά, ακόμη και σε κομματικές συσκέψεις.

Ειδικά μετά τις εξελίξεις στην Νομαρχιακή του κόμματος η οποία πλέον υπολειτουργεί, η ανησυχία στα μέλη και τα στελέχη του κόμματος για το μέλλον του ΠΑΣΟΚ στην Αχαΐα είναι εξαιρετικά μεγάλη. Ζητούν μάλιστα άμεσα παρεμβάσεις από τα κεντρικά του Κινήματος, αμέσως μετά την ψήφιση των νέων μέτρων.

Πηγή: thebest
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ