2012-11-04 16:02:02
Φωτογραφία για Φόβος και τρόμος για τους οδηγούς οι λακκούβες στον Πύργο!
Έντονες είναι οι διαμαρτυρίες, για τις λακκούβες, που μετά τις πρώτες βροχές των προηγούμενων ημερών, έκαναν και πάλι την εμφάνισή τους στους δρόμους της πόλης του Πύργου, με τους οδηγούς να προσπαθούν να «μαντέψουν» κάθε φορά αν θα διέλθουν με ασφάλεια ή όχι τις συγκεκριμένες οδούς.

Το πρόβλημα, παρουσιάζεται εντονότερο, όπως αναφέρουν κάτοικοι αλλά και οδηγοί στην εφ. «ΠΑΤΡΙΣ», σε σημεία που η κίνηση των οχημάτων μπορεί να μην είναι τόσο πολύ αυξημένη, ωστόσο πρόκειται για δρόμους που χρησιμοποιούνται σε καθημερινή βάση ακόμα και από οχήματα βαρέως τύπου.

Οι περισσότεροι οδηγοί κάνουν λόγο για κακοτεχνίες στο οδόστρωμα που αποτελούν την βασική αιτία για την δημιουργία των σε πολλές περιπτώσεις τεράστιων λακκουβών ακόμα και στο κέντρο του Πύργου. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η λακκούβα που έχει δημιουργηθεί στην οδό Κολοκοτρώνη στον Πύργο, με τους διερχόμενους οδηγούς να διαμαρτύρονται σε έντονο βαθμό για τα προβλήματα που αυτή δημιουργεί. Μάλιστα, η συγκεκριμένη λακκούβα είναι άκρως επικίνδυνη και για τους ίδιους τους πεζούς και αυτό γιατί το βάθος της είναι αρκετά μεγάλο, ώστε να αποτελεί κίνδυνο για τη σωματική τους ακεραιότητα.

Από την άλλη, πηγές του δήμου Πύργου, κάνουν λόγο για την προσπάθεια που κάνει ο δήμος προκειμένου να αποκαταστήσει έγκαιρα κάθε πρόβλημα παρεμβαίνοντας όπου και όταν χρειάζεται στους δρόμους της πόλης.

Πηγή: patrisnews
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ