2012-11-04 15:12:12
Φωτογραφία για Η πιο sexy φίλη του Κασιδιάρη είναι... Πατρινή!
Πρόκειται ίσως, για την πιο σέξι «φίλη» του βουλευτή της «Χρυσής Αυγής» Ηλία Κασιδιάρη! Είναι πασίγνωστη και μάλιστα, είναι Πατρινή!

Δεν είναι άλλη, από την Ειρήνη Παρίση, την χυμώδη τραγουδίστρια του νυχτερινού κέντρου «Αστέρια», για την οποία φαίνεται πως η πολύκροτη χειροδικία του βουλευτή κατά της Λιάνας Κανέλη, δεν κατάφερε να ξυπνήσει μέσα της την γυναικεία "αλληλεγγύη"...!

Διαφημιστικό τέχνασμα, ή συνειδητή πολιτική επιλογή για τη νεαρή αοιδό, το αίτημα φιλίας που κατέθεσε στο Face Book, προς τον Ηλία Κασιδιάρη; Μένει να δούμε, πώς θα υποδεχθούν οι περίπου 10.000 φίλοι της στο ίντερνετ, αλλά και οι θαμώνες του κέντρου, την επίμαχη κίνησή της ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ, ΜΕ ΑΜΕΤΡΗΤΑ «LΙΚΕ»

Η νεαρή αοιδός, έχει καταφέρει να γίνει δημοφιλής ανάμεσα στον ανδρικό πληθυσμό, λόγω της εντυπωσιακής εμφάνισής της στην πίστα. Όμως ακόμα και όσοι δεν τυγχάνουν θαμώνες στο συγκεκριμένο κέντρο, το πιθανότερο είναι να έχουν θαυμάσει τις αισθησιακές πόζες της, μέσα από τις σχετικές αναρτήσεις της στο facebook. Κάθε φωτογραφία της προκαλεί ...ντελίριο ενθουσιασμού στους περίπου 10.000 φίλους της και μέσα σε λίγα μόλις λεπτά, συνοδεύεται από εκατοντάδες «like» και πικάντικα σχόλια θαυμασμού!

ΦΙΓΟΥΡΑΡΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ

Πριν από λίγες ημέρες λοιπόν, η Ειρήνη Παρίση, κατάφερε να γίνει φίλη με τον Ηλία Κασιδιάρη, στο επίσημο προφίλ του οποίου πλέον, «ξεχειλίζει» η φωτογραφία της!

Και σημειώνουμε «κατάφερε», γιατί πραγματικά δεν είναι και ό,τι πιο εύκολο να σε αποδεχθεί ως «φίλο του» στο FaceBook, ο τόσο προβεβλημένος βουλευτής. Οι φίλοι του περνάνε από «κόσκινο» και από ενδελεχή έλεγχο...

Δεν ξέρουμε αν ο Ηλίας Κασιδιάρης έθεσε τις καλλιτεχνικές ικανότητες της Ειρήνης Παρίση ως κριτήριο για την αποδοχή του αιτήματός της, κάτι που ωστόσο μάλλον φαντάζει δύσκολο. Και αυτό, διότι ούτε στην Πάτρα έρχεται ο εκπρόσωπος Τύπου της «Χρυσής Αυγής», αλλά ούτε για τις εξόδους τους σε μπουζουξίδικα, φημίζονται οι βουλευτές του Νίκου Μιχαλολιάκου...

ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΥΣΤΕΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ

Πάντως είναι αλήθεια, ότι ο κ. Κασιδιάρης, απολαμβάνει τη λατρεία του γυναικείου φύλλου! Αρκεί κάποιος να διαβάσει τα σχόλια που συνοδεύουν τις λιγοστές φωτογραφίες που έχει αναρτήσει ο ίδιος στο προφίλ του, για να διαπιστώσει ότι οι ...μετοχές του στον γυναικείο πληθυσμό είναι ιδιαίτερα ανεβασμένες! Οι αφιερώσεις των κοριτσιών, είναι διαχυτικές προς το πρόσωπό του, χαρακτηρίζοντάς τον «ομορφότερο άνδρα του κόσμου», «αστέρι» κ.ά.

Πηγή: dete
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ