2012-11-04 14:08:17
Φωτογραφία για Νιώθει έτοιμη να γίνει μητέρα;
Η Shaya μίλησε στο free press «South City» για τη συνύπαρξη του λαϊκού αλλά και του... dance τραγουδιού επί πίστας, εξήγησε αν φαντάζεται τον εαυτό της μητέρα μέσα στα επόμενα χρόνια, αλλά και τι είναι αυτό που ίσως ενοχλήσει κάποιον όταν τη γνωρίσει.

Θεωρεί τον εαυτό της fashion icon;

«Όχι με την έννοια ότι ακολουθώ πιστά την μόδα, γιατί αυτό είναι κάτι που δεν με ενδιαφέρει. Δοκιμάζω πράγματα, ιδέες… Με αυτή την λογική τότε σχεδόν όλες οι γυναίκες είμαστε fashion icons, ακόμα κι αυτές που δεν έχουν την προβολή.(...) Για εμένα ο ενθουσιασμός είναι στην δημιουργία και στον αυτοσχεδιασμό!».

Για τη συνύπαρξη διαφορετικών ειδών μουσικής στους ίδιους χώρους νυχτερινών κέντρων.

«Τα μπουζούκια είναι ένα κομμάτι των Ελλήνων, είναι ο χώρος που στεγάζει το λαϊκό κυρίως τραγούδι. Η αλήθεια είναι ότι αν δεν ανήκεις στον χώρο του λαϊκού τραγουδιού νιώθεις ότι δεν ανήκεις και στα μπουζούκια. Παρ’ όλα αυτά, επειδή έχουν αλλάξει οι εποχές, έχει γίνει μόδα κι ο ήχος του εξωτερικού, παράλληλα με το λαϊκό το οποίο δεν φεύγει ποτέ από τηνμόδα εγώ βλέπω ότι απλώς αρχίζουν σιγά σιγά να συνυπάρχουν. Διαμορφώνονται χώροι που υποστηρίζουν και το λαϊκό και τον pop-dance ήχο, έτσι καλύπτουν όλα τα γούστα και μπορεί να βγει κάτι πολύ ωραίο!».


Για ποιον λόγο αν τη γνωρίσει κάποιος θα τη συμπαθήσει και για ποιον θα ενοχληθεί;

«Ουφ! δεν είμαι καλή σε αυτά… Έχω συνέχεια διάθεση για πλάκα και… έχω συνέχεια διάθεση για πλάκα. Σου απάντησα και στα δύο… (γέλια)».

Μοιάζει μακρινή η δημιουργία οικογένειας για τη Shaya;

«Δεν μπορώ να σου πω πόσο μακρινό είναι, γιατί αυτό δεν είναι κάτι που το προγραμματίζεις, ή τουλάχιστον εγώ. Σίγουρα όμως μπορώ να σου πω ότι δεν είναι κοντινό».
yupiii
pontikonews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ