2012-11-04 13:16:22
Φωτογραφία για Web Bot Project Ο Προφητης του διαδικτύου (Βίντεο)
Το Web Bot Project αποτελείται:

Από ένα διαδικτυακό bot Λογισμικού, που φέρεται να είναι σε θέση να προβλέψει μελλοντικά γεγονότα,

από της λέξεις κλειδιά που εισάγουμε στο διαδίκτυο.

Το Λογισμικό αυτό αναπτύχθηκε στα τέλη της δεκαετίας του 1990,

οι δημιουργοί του έργου Clif High, και George Ure.

Με την πάροδο του χρόνου Οι δημιουργοί του συμπέραναν ότι το Web Bot θα μπορούσε να προβλέψει πολλά πράγματα απο τη περίμεναν οι ίδιοι.

παρατηρήσαν ότι είχαν πάρει κάτι περισσότερο από τις προβλέψεις της αγοράς μετοχών που έψαχναν.

Καθώς άρχισαν να στρέφουν την προσοχή τους σε αυτές τις πρόσθετες προβλέψεις που είχαν, έμειναν άναυδοι. Τον Ιούνιο του 2001 η μηχανή αναζήτησης προέβλεψε ότι «ένα περιστατικό ή μια εκδήλωση που θα αλλάξει τη ζωή" θα λάβει χώρα μέσα στις επόμενες 60-90 ημέρες. Μέσα σε αυτό το χρονοδιάγραμμα, οι δίδυμοι πύργοι έπεσαν στις 9/11 από τις επιθέσεις στη Νέα Υόρκη, αλλάζοντας βέβαια πολλές ζωές τόσο στην Αμερική όσο και σε όλο τον κόσμο.


Ένα άλλο παράδειγμα των αποτελεσμάτων του Web Bot είναι η πρόβλεψη της τρέχουσας χρηματοπιστωτικής κρίσης. To Web Bot προέβλεψε ότι το 2008 θα υπάρξει ένα μεγάλο κραχ του χρηματιστηρίου ή ένα κλιματικό γεγονός που θα έχει μια καταστρεπτική επίδραση στην οικονομία.

Σήμερα όλοι βιώνουμε πολύ ένοντα τις επιπτώσεις της κρίσης αυτής. Τελευταία "προφητεία του προγράμματος είναι ότι ενα συνταρακτικό γεγονός θα συμβεί το 2012.

Αναφορές σε αυτή τη χρονολογία βρίσκουμε και σε άλλες προφητείες όπως:της Σιβύλλα, των Μάγια, των Χόπι, του i Ching, του Μέριλιν, της Αποκάλυψης του Ιωάννη.

Επίσης ο Αινστάιν είχε διατυπώσει μια θεωρία η οποία συνίσταται στην ευθυγράμμιση του γαλαξία μας με το κέντρο του στο οποίο βρίσκεται μια μάυρη τρύπα.

Η θεωρία αυτή επιβεβαιώνεται από σύγχρονους αστρονόμους και μάλιστα το αποτέλεσμά της θα είναι η μετακίνηση των πόλων της Γης κάτι που θα φέρει τεράστιες κλιματικές αλλάγές, μαζική εξαφάνιση ειδών μέχρι και καταστροφή του κόσμου αν η μετακίνηση γίνει γρήγορα.

anekshghta.blogspot.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ