2012-11-04 11:35:02
Φωτογραφία για Η... 11ΑΔΑ ΓΙΑ ΜΟΝΠΕΛΙΕ ΠΟΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ!
O προπονητής του Ολυμπιακού, Λεονάρντο Ζαρντίμ, δεν έχει πολλά περιθώρια να κάνει... εκπλήξεις στο κρίσιμο παιχνίδι με τη Μονπελιέ, αφού είναι μετρημένες οι επιλογές του για το ματς με τους Γάλλους, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Champions League.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Κάρολ, ο οποίος μετά την έλευση του Αντώνη Νικοπολίδη, εδραιώθηκε ως βασικός τερματοφύλακας και... κόπηκε η παγκόσμια πρωτοτυπία του ροτέισον στους τερματοφύλακες.

Στην άμυνα, απόντος του Κοντρέρας, θα παίξουν οι Σιόβας, Μανωλάς με τον Παπάζογλου να μην έχει πολλές ελπίδες. Στα άκρα της άμυνας θα βρίσκονται οι Χολέμπας και Τοροσίδης, που ξεκουράστηκε.

Στη μεσαία γραμμή θα γυρίσει και πάλι ο Μανιάτης, τα τρεξίματα του οποίου είναι απαραίτητα σε ένα τόσο σημαντινό ματς, έχοντας παρτενέρ του τον Μοντέστο, ο οποίος επίσης προφυλάχθηκε και πήρε ανάσες στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Δύσκολα θα τοποθετηθούν στα χαφ Φέισα ή Ντιακιτέ.


Ο Μασάντο, ο οποίος κόντρα στους Κρητικούς έκανε το καλύτερό του παιχνίδι μέχρι στιγμής, θα παίξει μπροστά από τα χαφ, ενώ στα άκρα ο Γκρέκο με τον Αμπντούν δεν έχουν αντίπαλο.

Στην επίθεση αν είναι καλά, θα παίξει ο Τζιμπούρ, διαφορετικά ια πάρει τη θέση του ο Μήτρογλου.

Ο Ζαρντίμ, αναμένεται να βάλει με τους Γάλλους τους πιο έτοιμους, τους πιο έμπειρους και αυτούς που έχει εμπιστευθεί περισσότερο μέχρι τώρα. Άλλωστε, οι παίκτες που θα μπορούσαν να διεκδικήσουν με αξιώσεις θέση στην ενδεκάδα αυτού του κρίσιμου παιχνίδιου, όπως οι Φουστέρ και Ιμπαγάσα, μάλλον δεν θα προλάβουν να είναι έτοιμοι.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Φονιάς εντός, γατάκι εκτός;
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
"Φονιάς" εντός, "γατάκι" εκτός;
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ