2012-11-03 18:59:20
Φωτογραφία για Δυτική Ελλάδα: Με λουκέτο κινδυνεύουν τα ΑΤΕΙ Εμπορίας και Διαφήμισης της Πάτρας και Μουσειολογίας Πύργου
Προς κατάργηση οδεύει, το ΑΤΕΙ Εμπορίας και Διαφήμισης της Πάτρας και το ΑΤΕΙ Μουσειολογίας, Μουσειογραφίας και σχεδιασμού Εκθέσεων του Πύργου, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Παραπολιτικά».

Τα δύο ΑΤΕΙ συμπεριλαμβάνεται στη λίστα με τα τμήματα που δεν βρίσκουν αντικείμενο στην αγορά εργασίας ή δεν καλύπτουν ανάγκες του Δημοσίου.

Σε ό,τι αφορά την υπόλοιπη Πελοπόννησο, την ίδια τύχη αναμένεται να έχει και το τμήμα Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού του Πανεπιστήμιο της Σπάρτης.

Συνεπώς, θεωρείται πολύ πιθανό να οδηγηθούν σε οριστικό κλείσιμο μαζί με συνολικά 140 ΑΕΙ και ΤΕΙ που αναμένεται να καταργηθούν βάσει του σχεδίου «Αθηνά» που υλοποιεί το Υπουργείο Παιδείας.

Στόχος του υπουργείου είναι η διαδικασία να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του 2012, ώστε το μηχανογραφικό δελτίο του Μαρτίου να έχει εκκαθαριστεί και να περιλαμβάνει τον νέο «χάρτη» της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ