2012-11-03 17:04:04
Φωτογραφία για Βουτυρόκρεμα
Υλικά

150 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα

200 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου

1 κ.γ. γάλα

200 γρ. άχνη κοσκινισμένη

Εκτέλεση

Βάζουμε τη σοκολάτα μας σε μπεν μαρί να λιώσει.

Όταν είναι έτοιμη,την αποσύρουμε από τη φωτιά και αφήνουμε να κρυώσει.

Βάζουμε στο μπολ του μίξερ το βούτυρο,το νερό και την άχνη.

Χτυπάμε πολύ καλά το μείγμα να γίνει κρέμα.

Προσθέτουμε τη λιωμένη σοκολάτα και χτυπάμε για λίγο ακόμη μέχρι

να ενωθούν καλά τα υλικά.

Ανάλογα πού θα τη χρησιμοποιήσουμε,αν χρειαστεί προσθέτουμε επιπλέον άχνη!

Μπορεί να φαίνεται μαλακιά,αλλά πρέπει να έχουμε υπ’ όψιν ότι όσο στέκεται σφίγγει.

Μπορούμε να τη χρησιμοποιήσουμε για να καλύψουμε ή να γεμίσουμε τούρτες,

να διακοσμήσουμε cupcakes κ.λ.π.

Αντί για κουβερτούρα,μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε λευκή σοκολάτα.
ofono
tosokaki.blogspot.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ