2012-11-03 16:12:06
Φωτογραφία για ΓΙΟΛ : ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΜΑ ΤΟΝ ΜΙΡΑΛΑΣ, ΑΛΛΑ...
Μία αρκετά ενδιαφέρουσα αποκάλυψη έκανε ο προπονητής της Φούλαμ, Μάρτιν Γιολ, με αφορμή τον αγώνα της ομάδα του κόντρα στην Έβερτον.

Ο Ολλανδός τεχνικός παραδέχτηκε ότι ή ομάδα του Λονδίνου είχε στο στόχαστρο της τον Κέβιν Μιραλάς και ετοίμαζε πρόταση για την απόκτησή του, το περασμένο καλοκαίρι πριν ο Βέλγος επιθετικός του Ολυμπιακού, τότε, μεταγραφεί στην Έβερτον.

Η Φούλαμ παρακολουθεί, όπως φαίνεται, τις εξελίξεις στο ελληνικό πρωτάθλημα και σύμφωνα με όσα τόνισε ο Γιολ το ενδιαφέρον για τον 25χρονο Βέλγο είχε ξεκινήσει από την ανάδειξή του στον κορυφαίο σκόρερ της Super League.

Η αιτία που η Φούλαμ δεν προχώρησε στην απόκτηση του πρώην επιθετικού του Ολυμπιακού, ήταν τα 6εκατ. λίρες που είχε βάλει η ερυθρόλευκη ΠΑΕ ως ποσό για την τιμή πώλησης του Κέβιν Μιραλάς. Αυτός ήταν και ο λόγος που ο ποδοσφαιριστής τελικά κατέληξε στην Έβερτον και στο «Goodison Park».


«Θα μπορούσε κάλλιστα να τον έχουμε στο ρόστερ, όμως ζητούσαν 6 ή και ακόμα 7 εκατ. για να τον παραχωρήσουν», δήλωσε ο Γιολ για να προσθέσει στην συνέχεια:

«Σίγουρα δεν ήταν ευκαιρία όσον αφορά τα χρήματα που απαιτούνταν, ωστόσο νομίζω ότι η Έβερτον έπραξε πολύ σωστά όταν αποφάσισε να δώσει τα χρήματα και να τον αγοράσει, από την στιγμή που μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή, που μπορεί να αγωνιστεί τόσο στην κορυφή της επίθεσης, όσο και στα δύο άκρα».

«Η επιλογή της Έβερτον να αγοράζει λίγους ποδοσφαιριστές κάθε χρόνο, της δίνει το δικαίωμα να επενδύει αρκετά χρήματα σε ποδοσφαιριστές που λείπουν από το ρόστερ και για αυτό το λόγο κατάφεραν να αποκτήσουν τον Κέβιν».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ