2012-11-03 12:39:21
Φωτογραφία για Πάτρα: H επιθεώρηση Γίναμε Βουλή Καλλιγραφία από σήμερα στο Πάνθεον - Τιμές εισιτηρίων
Οι δημοφιλείς πρωταγωνιστές Στάθης Ψάλτης και Μάρθα Καραγιάννη μαζί και με την εξίσου αγαπητή Σόφη Ζανίνου θα βρίσκονται αυτό το σαββατοκύριακο 3 και 4 Νοεμβρίου 2012 στην Πάτρα για να παρουσιάσουν στη σκηνή του θεάτρου Πάνθεον στην οδό Γούναρη και Κανακάρη την επίκαιρη ξεκαρδιστική επιθεώρηση «Γίναμε Βουλή Καλλιγραφία», τα κείμενα της οποίας έχουν γράψει οι Ντίνος Σπυρόπουλος και Γιώργος Γαλίτης.

Με ανακοίνωση στο μεταξύ των θεατρικών επιχειρηματιών Αδελφών Τάγαρη, λόγω της μεγάλης προσέλευσης του θεατρόφιλου κοινού που παρατηρείται και την αυξημένη ζήτηση των εισιτηρίων, αποφασίστηκε να δοθούν 2 επιπλέον παραστάσεις την Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012, στις 7 το απόγευμα και στις 10 το βράδυ.

Στην παράσταση παίζουν επίσης οι Βασίλης Κούκουρας, Χριστίνα Ψάλτη, Πέννυ Σταθάκη, Τίσσα Βασιλάκη, Μαρία Σικιανάκη, Ντίνος Σπυρόπουλος και ο Βασίλης Ζωνόρος.

Ο θίασος καταφθάνει στην Πάτρα για να βροντοφωνάξουν μαζί και με τα δέκα εκατομμύρια Έλληνες ότι έτσι που είναι η σημερινή κατάσταση στη χώρα λόγω της κρίσης, «Γίναμε Βουλή καλλιγραφία». Πρόκειται για μία έντονα σατιρική μετεκλογική επιθεώρηση που δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του και στη τρόικα.


Η συγκεκριμένη σατιρική επιθεώρηση με πρωταγωνιστή τον «εξπέρ» του είδους Στάθη Ψάλτη, δεν χαρίζεται σε κανέναν. Ο Στάθης Ψάλτης μεταξύ άλλων σκετς, εμφανίζεται συνεχίζοντας το σερί των επιτυχημένων γυναικείων μεταμφιέσεων, μετά την Τζούλια και την σαμπάνια και την Πετρούλα, ως Τασούλα του Κίτσου από τη γνωστή διαφήμιση εταιρείας κινητής τηλεφωνίας.

Η σκηνοθεσία της παράστασης είναι του Φώτη Μεταξόπουλου και η μουσική του Τάσου Κετσελίδη. Η διαδρομή της παράστασης ξεκίνησετην περασμένη Δευτέρα 29 Οκτωβρίου από την Καλαμάτα και θα περιοδεύσει στη συνέχεια σε όλη την Ελλάδα.

Μια παράσταση με γέλιο, χορό, τραγούδι, για να ξεχάσουμε τον πόνο μας και να γελάσουμε μέχρι δακρύων, όπως υπόσχονται όλοι οι συντελεστές της.

Οι ώρες παραστάσεων θα είναι στις 7 το απόγευμα και στις 10 η βραδινή. Τα εισιτήρια κοστίζουν 20, 15 και 12 ευρώ για τους φοιτητές και τους άνεργους. Ισχύουν και εισιτήρια ΟΓΑ.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ