2012-11-03 12:26:57
Φωτογραφία για ΠΥΡΕΤΟΣ ΣΥΣΚΕΨΕΩΝ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΗΣ ΚΡΙΣΙΜΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ
Ανασυντάσσονται στον ΣΥΡΙΖΑ   

Πυρετός συσκέψεων στα κόμματα της συγκυβέρνησης, αλλά και στην αντιπολίτευση, εν όψει της κρίσιμης ψηφοφορίας της προσεχούς Τετάρτης.

Το Μαξίμου εμφανίζεται αισιόδοξο ότι έστω και με διαρροές τα μέτρα θα εγκριθούν από τη Βουλή, ώστε να ανοίξει ο δρόμος για την εκταμίευση της δόσης, ενώ ο πρωθυπουργός θα προεδρεύσει αύριο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ με στόχο να πείσει τους βουλευτές του και να εξασφαλιστεί η συντεταγμένη γραμμή του κόμματος ενόψει ψηφοφοριών.

Αργά το βράδυ υπήρξε συνάντηση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης, όπου εξετάστηκαν όλα τα εκκρεμή ζητήματα, ενόψει της κατάθεσης του πολυνομοσχεδίου τη Δευτέρα στη Βουλή, αλλά και του προϋπολογισμού, η συζήτηση του οποίου ξεκινά σήμερα στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής.

Ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, εξερχόμενος από το Μέγαρο Μαξίμου, σε δηλώσεις του τόνισε πως μέχρι την τελευταία στιγμή θα καταβάλλονται προσπάθειες για να βελτιωθούν τα πράγματα και να υπάρξει προσέγγιση μεταξύ των κυβερνητικών εταίρων.


Στο ΠΑΣΟΚ πάντως, πληθαίνουν οι κραδασμοί, ενώ η ΔΗΜΑΡ διαμηνύει ότι οι βουλευτές της θα ψηφίσουν "παρών", αν δημοσιονομικά και εργασιακά κατατεθούν σε ένα άρθρο.

Ανασυντάσσονται στον ΣΥΡΙΖΑ   

 Ανασύνταξη δυνάμεων στον ΣΥΡΙΖΑ εν όψει της καυτής εβδομάδας που αναμένεται στις πολιτικές εξελίξεις με τον ερχομό προς ψήφιση, του κρίσιμου νομοσχεδίου με το πακέτο των επώδυνων μέτρων, που προωθεί η κυβέρνηση συνεργασίας.

Ο Αλέξης Τσίπρας ο οποίος με δηλώσεις του εκφράζει την ετοιμότητα του κόμματός του να αναλάβει τις τύχες της χώρας για να αποκρούσει όπως αναφέρει, την καταστροφή, αναμένεται να οργανώσει την κοινοβουλευτική του ομάδα καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ σκληραίνει τη στάση του απέναντι στην κυβέρνηση, την οποία χθες κατηγόρησε ότι είναι εδώ για να υπερασπιστεί τα δικαιώματα των τραπεζιτών.

Μετά την αναστάτωση που προκλήθηκε από τις δηλώσεις του Π. Λαφαζάνη περί ανετοιμότητας του ΣΥΡΙΖΑ να κυβερνήσει και τον καταιγισμό δηλώσεων στελεχών για την αναστροφή της "ηττοπάθειας" στο κόμμα, η αυριανή συνεδρίαση του κόμματος αναμένεται με ενδιαφέρον καθώς εκεί θα καθοριστεί και η στάση του ενόψει των πολιτικών εξελίξεων της επόμενης εβδομάδας.

ΑΠΕ-ΜΠΕ
 
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ