2012-11-03 10:35:04
Φωτογραφία για Τους βγαίνουν τα «κουκιά» - Σε δύο γλώσσες τα μέτρα
Ταυτόχρονα με την κατάθεση του πολυνομοσχεδίου στην βουλή ο υπουργός οικονομικών αναμένεται να το στείλει και στην τρόικα προκειμένου οι εκπρόσωποι των δανειστών να διαπιστώσουν ότι... περιλαμβάνονται όλα τα προαπαιτούμενα και τα εργασιακά όπως ακριβώς έχουν συμφωνηθεί μεταξύ των δύο πλευρών.

Γι αυτό τον λόγο κάθε υπουργείο έχει αναλάβει να στείλει και στην αγγλική γλώσσα τις διαρθρωτικές αλλαγές τις οποίες έχει αναλάβει να υλοποιήσει. Παράλληλα το πολυνομοσχέδιο θα χρησιμοποιηθεί από τον Γιάννη Στουρνάρα και στην συνεδρίαση του Eurogroup στις 12 Νοεμβρίου.

Συγκρατημένη αισιοδοξία στο Μαξίμου

Συνεργάτες του Πρωθυπουργού εκτιμούν πως τα μέτρα θα περάσουν. Θεωρούν δεδομένη την στήριξη όλων των βουλευτών της ΝΔ όπως και την πλειοψηφία των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ. Ο Αντώνης Σαμαράς δέχεται εισηγήσεις να προχωρήσει χωρίς την ΔΗΜΑΡ και να μην θεωρεί το κόμμα του Φώτη Κουβέλη κυβερνητικό εταίρο, αλλά ο ίδιος εξακολουθεί να απαντάει πως θα εξαντλήσει όλα τα περιθώρια. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Πρωθυπουργός σκέφτεται και την επόμενη μέρα των μέτρων. Θέλει τον Φώτη Κουβέλη δίπλα του στους εφαρμοστικούς νόμους καθώς δεν μπορεί να ξέρει τι θα γίνει στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ.

ΠΗΓΗ:real 
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΚΟΙΤΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ...
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΚΟΙΤΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ