2012-11-03 09:25:10
Φωτογραφία για Πάτρα: Ενδιαφέρον Ευάγγελου Μυτηλιναίου για το λιμάνι
Ο επιχειρηματίας Ευάγγελος Μυτιληναίος εκδήλωσε ενδιαφέρον, σύμφωνα με πληροφορίες, για την αξιοποίηση του λιμενικού χώρου της Πάτρας από το ύψος της Γούναρη μέχρι την Αγ. Νικολάου.

Σύμφωνα με ασφαλείς πηγές, ο πρόεδρος του Δ.Σ. του Ομίλου Επιχειρήσεων "ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ Α.Ε." είχε διαδοχικές συναντήσεις προ ημερών στην Πάτρα με δημοτικούς παράγοντες, στους οποίους γνωστοποίησε αφενός το ενδιαφέρον του και αφετέρου τον ολοκληρωμένο σχεδιασμό του για την εκμετάλλευση του εν λόγω τμήματος της λιμενικής ζώνης.

Με άλλα λόγια, ο κ. Μυτιληναίος διαθέτει ολοκληρωμένη μελέτη και είναι καθ' όλα έτοιμος να αναλάβει τον λιμενικό χώρο στοχεύοντας στην καλύτερη δυνατή αξιοποίησή του.

Θυμίζουμε πως ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας έχει ιδιαίτερα στενές σχέσεις με την Πάτρα, λόγω της Πατρινής συζύγου του Ανδριάνα Γιώτη.

Ο κ. Μυτιληναίος μεταξύ άλλων διαθέτει την πλειοψηφία των μετοχών της Ελληνικής εταιρίας μεταλλικών κατασκευών ΜΕΤΚΑ Α.Ε., που δραστηριοποείται σε ενεργειακά projects και την παραγωγή αμυντικού υλικού.

Πηγή: dete
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ