2012-11-03 09:00:11
Φωτογραφία για Τόνια Σωτηροπούλου: Τα «ελληνικά» του anyway και ο Ορφέας Αυγουστίδης!
Με άνεση και αέρα (μέχρι μποφόρ) εμφανίστηκε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη η Τόνια Σωτηροπούλου.

Το κορίτσι που πλέον συστήνεται ως το κορίτσι του Τζέιμς Μποντ πριν 4 χρόνια συστηνόταν σε εβδομαδιαίο περιοδικό ως το κορίτσι του Ορφέα Αυγουστίδη. Και επειδή τα γραπτά μένουν, η ίδια περιγραφεί πως γνωρίστηκαν:

«Ένα βράδυ σε κάποιο μαγαζί ο Ορφεας άρεσε στην κολλητή μου. Λίγες μέρες μετά τη γνωριμία τους βγήκαν έξω και την επομένη μέρα μου τηλεφώνησε και μου είπε ότι αυτός ο άνθρωπος είναι εγώ στο αρσενικό και ότι πρέπει να τον γνωρίσω. Εγω δεν ήθελα και ξέρετε τι έκανε; Κανόνισε να πάμε στο θέατρο αλλά εκείνη δεν ήρθε ποτέ. Μετά την παράσταση βγήκαμε με τον Ορφέα και κολλήσαμε».

Στην ίδια συνέντευξη και αναφερόμενη στην συμπρωταγωνίστρια της στην ταινία "Ψυχραιμία", Τζούλια Αλεξανδράτου, λέει δε ότι "από την υποτιθεμένη κόντρα μας κέρδισα ένα ποσοστό δημοσιότητας και έγινα πιο γνωστή σε ανθρώπους του χώρου".

Αυτά δήλωνε η νεαρή Τόνια, η οποία μπορεί να εμφανίζεται γύρω στο ένα λεπτό στην ταινία του Μποντ, αλλά ως ιντερνασιοναλ ηθοποιός πλέον φροντίζει να διανθίζει το λόγο της με διάφορα anything, whatever και of course. Και εις ανώτερα Πηγή: nasosblog
xespao
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ