2012-11-02 20:28:27
Φωτογραφία για ΠΑΕΙ ΓΙΑ sold out ΜΕ ΜΟΝΠΕΛΙΕ!
Εξαιρετική είναι η ανταπόκριση των οπαδών του Ολυμπιακού για τον αγώνα της Τρίτης (6/11) με την Μονπελιέ για την 4η αγωνιστική του Champions League.

Το «Γ. Καραϊσκάκης» αναμένεται να είναι ασφυκτικά γεμάτο το βράδυ της Τρίτης, καθώς τα εισιτήρια της αναμέτρησης με τους Γάλλους κάνουν… φτερά. Μάλιστα, μέχρι το βράδυ της Παρασκευής (2/11) είχαν μείνει σχεδόν 4.000 «μαγικά χαρτάκια», τα οποία αναμένεται να εξαντληθούν μέσα στις επόμενες μέρες.

Ο λαός του Θρύλου θα δώσει, για μία ακόμα φορά, δυναμικό «παρών» σε αναμέτρηση των ερυθρόλευκων σε αγώνα Champions League, η οποία είναι πολύ κρίσιμη όσον αφορά την πορεία του Ολυμπιακού στον όμιλο της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός καταφέρει να πάρει τη νίκη και κάνει το 2Χ2 κόντρα στους Γάλλους, τότε θα έχει αποκτήσει καθαρό προβάδισμα για την εξασφάλιση της 3ης θέσης του ομίλου, όπου εγγυάται την παρουσία του Θρύλους σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις και την επόμενη χρονιά, ενώ παράλληλα θα μπει δυνατά και πάλι στη διεκδίκηση ενός «εισιτηρίου» για τους «16» του θεσμού.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ