2012-11-02 17:30:07
Φωτογραφία για 6 Hair looks για να εντυπωσιάσετε στη βραδινή σας έξοδο
Υιοθετήστε το σωστό χτένισμα μαλλιών και γίνετε ξεχωριστές.

Αποτελεί μεγάλη αλήθεια πως όλες οι γυναίκες όταν βγούνε το βράδυ θέλουν να είναι όσο πιο εντυπωσιακές και ξεχωριστές γίνεται ψάχνοντας πάντα ένα διαφορετικό και εντυπωσιακό χτένισμα που θα ενισχύσει και θα δώσει στυλ και χαρακτήρα στο ντύσιμο και το μακιγιάζ τους. Είτε σας αρέσει να πιάνετε τα μαλλιά σας είτε προτιμάτε να τα αφήνετε ελεύθερα στις εξόδους σας , μπορείτε να επιλέξετε ποιο από τα παρακάτω hair looks ταιριάζει σε σας ή σε μια συγκεκριμένη εμφάνισή σας. Θα αποφύγετε έτσι να έχετε ένα βαρετό look βάζοντας παιχνιδιάρικη διάθεση στα μακριά μαλλιά σας.

Δείτε παρακάτω τα hair looks :

Τολμήστε τα αξεσουάρ μαλλιών για να μετατρέψετε έναν κλασσικό κότσο σε στυλάτο hair look όπως η Kate Perry.  Για εσάς που έχετε ανοιχτόχρωμα μαλλιά προτιμήστε χρυσά ή σκούρων αποχρώσεων αξεσουάρ ενώ για εσάς που έχετε σκουρόχρωμα μαλλιά προτιμήστε τα ασημένια ή χρωματιστά.


Ένας κλασσικός σινιόν κότσος  γίνεται ακόμη πιο chic-glamorous μ’ένα μεγάλο μαργαριταρένιο κοκαλάκι όπως  προτείνει ο οίκος Chanel .

Ένας αυστηρός  κότσος  με χωρίστρα στη μέση δίνει σοβαρότητα και μία σοφιστικέ γοητεία που αποπνέει δυναμισμό, όπως προτείνει ο οίκος Gucci. Είναι ένας πρωτότυπος κότσος για εσάς που δεν διστάζετε να τολμήσετε. Προτιμήστε το εσείς που έχετε πρόσωπο αδύνατο με έντονες γωνίες .

Κάντε στυλάτα τα ελαφρώς curvy μαλλιά σας με μία πλεξίδα στο μπροστινό μέρος. Οι μεγαλύτεροι οίκοι μόδας προτείνουν τις πλεξίδες για το hair look σας και οι περισσότερες celebrities τις υιοθέτησαν. Προτιμήστε τις μικρές και λεπτές πλεξίδες.

Προτιμήστε να δώσετε έναν αέρα και κάντε ένα μικρό σπάσιμο στις άκρες των μαλλιών σας αντικαθιστώντας τα αυστηρά ίσια μαλλιά. Να θυμάστε πως τα χαλαρά,ανάλαφρα κι όχι στημένα μαλλιά είναι μέσα στις τελευταίες τάσεις των hair looks, όπως τα προτιμάει εδώ η Sienna Miller.

Επιμελώς ατιμέλητα σπαστά μαλλιά που κάνουν ένα ξεχωριστό στυλ με τη διχρωμία που σχηματίζεται μεταξύ της ρίζας και του έξω μέρους των μαλλιών. Η λεγόμενη τεχνική μαλλιών ombre είναι από τα τελευταία trends στα μαλλιά και τη βλέπουμε σε πολλές διάσημες stars. 

 http://www.jenny.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ