2012-11-02 14:01:39
Φωτογραφία για Άγνωστο το μέλλον του Μουρίνιο
Ο Ζοσέ Μουρίνιο έχει κατακτήσει τα πάντα σε συλλογικό επίπεδο και πλέον φαντάζει δύσκολο να βρει μία νέα μεγάλη πρόκληση στην καριέρα του.

Έχει εργαστεί με απόλυτη επιτυχία σε Πορτογαλία, Αγγλία, Ιταλία και Ισπανία και προς το παρόν δεν έχει στο μυαλό του μία συγκεκριμένη ομάδα που θα του έδινε ερεθίσματα, ώστε να μετακόμιζε αφού ολοκλήρωνε τη συνεργασία του με τους «μερένχες».

«Από νεαρή ηλικία ήξερα ότι για να προχωρήσω επαγγελματικά, έπρεπε να εργαστώ σε άλλες χώρες. Ήξερα ότι έπρεπε να ταξιδέψω, να ανταποκριθώ σε νέες προκλήσεις για να εξελιχθώ. Όταν άρχισα να ταξιδεύω στόχοι μου επαγγελματικοί ήταν η Αγγλία, η Ισπανία και η Ιταλία. Είμαι πάντα ανήσυχος και προσπαθώ για το καλύτερο.

Είναι πιο δύσκολο σήμερα να είναι προπονητής. Δεν είναι το ίδιο, όπως πριν 10, 20 ή 30 χρόνια. Το επάγγελμα εξελίσσεται. Οι υποχρεώσεις του προπονητή ξεπερνούν την επιλογή 11 ποδοσφαιριστών και την επιλογή των αλλαγών κατά τη διάρκεια του αγώνα. Πρόκειται για ένα δύσκολο επάγγελμα, μία επιστήμη. 

Ο επόμενος σταθμός της καριέρας μου είναι άγνωστος. Δεν έχω κάτι στο μυαλό μου, μετά τη Ρεάλ. Πλέον οι προκλήσεις δεν είναι τόσο δυνατές όσο στο παρελθόν. Είμαι ικανοποιημένος στη Μαδρίτη, αλλά δεν ξέρω πως θα είμαι σε μερικά χρόνια», ανέφερε ο πρώην τεχνικός της Ίντερ.
woop.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΟΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ...
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΟΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ