2012-11-02 13:07:06
Φωτογραφία για Υπόθεση Αντζουλάτου: Τα δυο επιχειρήματα που θα στηρίξουν το αίτημα αποφυλάκισης
Η αίτηση αποφυλάκισης του πρώην Προέδρου του Επιμελητηρίου Αχαΐας Κώστα Αντζουλάτου – κρατείται ήδη στις Φυλακές Αγίου Στεφάνου – που θα εξεταστεί από το Δικαστικό Συμβούλιο βασίζεται σε δυο ισχυρά από νομικής πλευράς επιχειρήματα.

Το πρώτο επιχείρημα είναι ότι ο κ. Αντζουλάτος δεν θα πρέπει να θεωρείται ύποπτος φυγής καθώς στην Πάτρα έχει την προσωπική του περιουσία, εδώ ζει η οικογένεια του και παράλληλα εδώ λειτουργούν οι επιχειρήσεις του που απασχολούν περί τους 140 εργαζόμενους. Επίσης, ορθώς ανεφέρθη ότι οι εκδότες των εικονικών τιμολογίων, παρ’ ότι το αδίκημα που διέπραξαν ήταν βαρύτερο δεν έχουν προφυλακιστεί αλλά τους έχουν επιβληθεί περιοριστικοί όροι, όπως αναφέρουν πληροφορίες.

Ένα άλλο ερώτημα που γεννάται είναι πότε θα εξεταστεί η αίτηση αποφυλάκισης του επιχειρηματία και αντικατάστασης του μέτρου της προφυλάκισης με άλλους περιοριστικούς όρους καθώς αυτό θα συναρτηθεί και με τις κινητοποιήσεις των δικαστικών.

Ο ίδιος, πάντως όπως πληροφορήθηκε το thebest.gr, αιφνιδιάστηκε από την απόφαση της προφυλάκισης του θεωρώντας την υπερβολική.

Πηγή: thebest
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ