2012-11-02 11:36:47
Φωτογραφία για Ο Φερέιρα θα παραμείνει στον πάγκο του Παναθηναϊκού έως το 2014
(Photo credit: Wikipedia)Ο Γιάννης Αλαφούζος εξέφρασε την απόλυτη στήριξη στο πρόσωπο του Ζεσουάλδο Φερέιρα κατά την διάρκεια του διοικητικού συμβουλίου της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας», ξεκαθαρίζοντας πως ο Πορτογάλος τεχνικός θα μείνει στον πάγκο του Παναθηναϊκού έως το καλοκαίρι του 2014.

Οπως αναφέρει η «SportDay», στο Δ.Σ. του Σωματείου που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, υπήρξε πρόταση για άμεση απομάκρυνση του 66χρονου τεχνικού, όμως ο πρόεδρος της «πράσινης» ΠΑΕ έκανε σαφές πως ο Φερέιρα θα εξαντλήσει το συμβόλαιό του, που λήγει το καλοκαίρι του 2014.

«Το έχω δηλώσει και το ξαναλέω για τελευταία φορά. Δεν φεύγει με τίποτα ο Φερέιρα από την ομάδα. Θα μείνει έως το τέλος του συμβολαίου του. Έχουμε μαζί ένα πλάνο και πάνω σ' αυτό βασιζόμαστε», τόνισε στα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. της Συμμαχίας ο Γιάννης Αλαφούζος.

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού επισήμανε πως θα γίνουν μεταγραφές τον χειμώνα για να ενισχυθεί η ομάδα αλλά και να στηρίξει την επιλογή του να μείνει ο Φερέιρα στον πάγκο της ομάδας, ενώ υποστήριξε ότι η ομάδα θα επιστρέψει τους επόμενους μήνες στο γήπεδο της Λεωφόρου. Ο Γιάννης Αλαφούζος εμφανίστηκε αισιόδοξος πως παρά το άνοιγμα των 28 εκατ. ευρώ που υπάρχει από προηγούμενες χρήσεις, δεν θα χρειαστεί τη φετινή σεζόν επιπρόσθετη χρηματοδότηση για να «βγει» η χρονιά.
Allinsports
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ