2012-11-02 11:01:38
Φωτογραφία για ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΖΙΜΠΟΥΡ ΚΑΙ ΧΟΛΕΜΠΑΣ
Από την πλευρά της ΠΑΕ Ολυμπιακός (και για λόγους αρχής) ήταν προφανές ότι το θέμα της επέκτασης της συνεργασίας με τον Βασίλη Τοροσίδη θα ήταν το πρώτο που θα απασχολούσε τους διοικούντες την ομάδα καθώς ο διεθνής αμυντικός είναι ο αρχηγός της ομάδας. Μετά λοπόν τη συνάντηση που είχε ο Βαγγέλης Μαρινάκης με τον Τοροσίδη σειρά παίρνουν ο Χοσέ Χολέμπας και ο Ράφικ Τζιμπούρ, σύμφωνα με το "sentragoal.gr".

Οι ιθύνοντες της ερυθρόλευκης ΠΑΕ έχουν κάνει συζητήσεις και με τους δύο παίκτες, ωστόσο απομένει να γίνει το καθοριστικό ραντεβού για να επιτευχθεί η οριστική συμφωνία για την παραμονή και των δύο παικτών στον Ολυμπιακό.

Η διοίκηση των ερυθρόλευκων έχει προτείνει συμβόλαια με σημαντική αύξηση αποδοχών στους δύο παίκτες και όλα δείχνουν ότι ο διεθνής αμυντικός και ο Αλγερινός επιθετικός θα επεκτείνουν τη συνεργασία τους με τον Ολυμπιακό. Επίσης, θα πρέπει να σημειωθεί ότι είναι πολύ πιθανό να γίνει και μια πρώτη κουβέντα με τον Κώστα Μήτρογλου για την υπογραφή νέου συμβολαίου, με το υπάρχον να λήγει σε δύο χρόνια.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ