2012-11-02 08:01:16
Φωτογραφία για Στα βήματα της Βικτόρια Μπέκαμ η Δέσποινα Βανδή
Η Δέσποινα Βανδή βαδίζει στον δρόμο που χάραξε η Βικτόρια Μπέκαμ. Η δημοφιλής τραγουδίστρια, όπως και η παγκοσμίως διάσημη συνάδελφός της, αποφάσισε να ασχοληθεί και με τον χώρο της μόδας, αφού ετοιμάζει την πρώτη της κολεξιόν!

Οταν η «σιδηρά κυρία» της αμερικανικής «Vogue», Αν Γουίντουρ (την υποδύθηκε με μεγάλη επιτυχία η Μέριλ Στριπ στο φιλμ «Ο διάβολος φορούσε Prada») είπε για τη Βικτόρια Μπέκαμ ότι «μην την υποτιμάτε», λίγο μετά την παρουσίαση μιας από τις πρώτες κολεξιόν της στη Νέα Υόρκη, αποδείχτηκε πως δεν είχε καθόλου άδικο. Το ίδιο πρέπει να σκεφτούν και οι εγχώριοι μόδιστροι, οι οποίοι δεν θα ντύνουν πια τη Δέσποινα Βανδή, καθώς πλέον θα είναι «αντίπαλοι» στη… μάχη της ραπτικής.

Μάλιστα, η Ελληνίδα σούπερ σταρ αποδεικνύεται ότι δεν πετάει στα σύννεφα, δημιουργώντας πανάκριβα κομμάτια στη σημερινή εποχή, καθώς θέλει οι γυναίκες στη χώρα μας να ντύνονται όχι μόνο στιλάτα αλλά και πολύ οικονομικά, αφού οι δημιουργίες της θα είναι προσαρμοσμένες στην οικονομική κρίση.


Σύμφωνα, λοιπόν, με αποκλειστικές πληροφορίες της «Espressο», η Δέσποινα Βανδή ετοιμάζει ήδη την πρώτη συλλογή ρούχων της, η οποία περιλαμβάνει κομψά βραδινά φορέματα και ολόσωμες φόρμες. Eπίσης, στη συγκεκριμένη collection υπάρχουν και πιο ροκ κομμάτια, όπως ντύνεται η σούπερ σταρ. Η συλλογή ονομάζεται Despina Vandi for Chip & Chip και θα κυκλοφορήσει στις 12 Νοεμβρίου, στην Κηφισιά.

Η τραγουδίστρια μόνο τυχαίο δεν είναι ότι θα συνεργαστεί με την επιχειρηματία του Chip & Chip, Χρυσούλα Κέρος, καθώς είναι πελάτισσά της τα τελευταία δυο χρόνια και από εκεί επιλέγει ρούχα για τις καθημερινές της εμφανίσεις. Τα ρούχα που φορούσε η Δέσποινα είχαν μεγάλη ανταπόκριση στις Ελληνίδες, αφού εκτός από κομψά, ήταν και οικονομικά και έτσι η Βανδή πήρε τη μεγάλη απόφασση.

H Ελληνίδα σταρ, μάλιστα, ήδη σε κάποιες βραδινές εμφανίσεις της φοράει δημιουργίες της. Πρόσφατα εμφανίστηκε μαζί με τον σύζυγό της Ντέμη Νικολαΐδη σε γνωστό εστιατόριο στο Κολωνάκι και έκλεψε την παράσταση με το στράπλες δερμάτινο φόρεμα που είχε επιλέξει.

Η διάσημη συνάδελφός της, Βικτόρια Μπέκαμ, έχει αποδείξει ότι κανείς δεν γνωρίζει καλύτερα την τέχνη του marketing από εκείνη, καθώς κατάφερε να κάνει την ετικέτα «Beckham» μέσα σε μία δεκαετία να επεκταθεί από τον χώρο της ποπ μουσικής, στον χώρο της μόδας και των επικερδών διαφημιστικών deals. Τώρα, η Δέσποινα Βανδή καλείται να αποδείξει το ίδιο, έχοντας τις ευχές όλων, καθώς με αυτή τη νέα της προσπάθεια θα στηρίξει και την ελληνική αγορά, αφού τα υφάσματα αλλά και όλη η παραγωγή των ρούχων θα γίνεται εξ ολοκλήρου στη χώρα μας.

Ετσι, δεν αποκλείεται να δούμε κι εδώ να γράφεται παραφρασμένη η ατάκα που συνηθίζουν να λένε στη Μεγάλη Βρετανία για τη Βικτόρια Μπέκαμ: «Η Δέσποινα δεν ακολουθεί τη μόδα, φτιάχνει μόδα!».

Πηγή: espressonews
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ