2012-11-02 07:58:49
Φωτογραφία για Οριστικά Λεωφόρο τον Γενάρη
Ειλημμένη φαίνεται πως είναι η απόφαση στον Παναθηναϊκό να μεταφέρει τον έδρα του στο γήπεδο της Λεωφόρου τον Γενάρη, σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο Γιάννης Αλαφούζος.

Αρκετές ήταν οι... ειδήσεις που έβγαλε το διοικητικό συμβούλιο της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας», οι περισσότερες εκ των οποίων βγήκαν από τα χείλη του πρόεδρο της ομάδας.

«Είναι οριστικό, γυρίζουμε στην Λεωφόρο τον Γενάρη. Θα κάνουμε τα κάποια έργα και θα επιστρέψουμε εκεί», δήλωσε ο «ΜrΣΚΑΪ» στο Δ.Σ. του Σωματείου, όπως αναφέρει η «Sportday», χωρίς πάντως να αναφερθεί στο ποσό που απαιτείται για να πάρει η ομάδα την άδεια από την Πολεοδομία.

Μάλιστα ο Γιάννης Αλαφούζος αποκάλυψε πως είχε συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και ότι υπάρχει η πολιτική βούληση.

«Συναντήθηκα με τον Σαμαρά για το θέμα του Βοτανικού και πιστεύω ότι υπάρχει η πολιτική βούληση για την Διπλή Ανάπλαση. Να πάει δηλαδή ο Παναθηναϊκός στον Βοτανικό. Θα μιλήσω και με τον Τσίπρα. Όλα πηγαίνουν κατ΄ ευχήν και πιστεύω ότι το 2015 θα είμστε στο νέο μας γήπεδο», ήταν τα λόγια του.
gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ