2012-11-02 00:48:03
Φωτογραφία για Ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης τίθεται στο πλευρό του Ομπάμα
Στο πλευρό του Μπαράκ Ομπάμα ανακοίνωσε ότι τίθεται ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης, Μάικλ Μπλούμπεργκ, υποστηρίζοντας ότι είναι ο καλύτερος... υποψήφιος για την αντιμετώπιση της παγκόσμιας κλιματικής αλλαγής.

Ο Μπλούμπεργκ, ένας ανεξάρτητος πολιτικός, αλλά προερχόμενος και υποστηριζόμενος από το Ρεπουμπλικανικό κόμμα, που υπηρετεί την τρίτη θητεία του, υπήρξε έντονα επικριτικός τόσο απέναντι στον Ομπάμα, όσο και στον Ρόμνεϊ, ισχυριζόμενος πριν λίγο καιρό ότι και οι δύο δεν έχουν καταφέρει να αντιμετωπίσουν με ειλικρίνεια τα προβλήματα που ταλανίζουν το έθνος.

O δισεκατομμυριούχος Μπλούμπεργκ, σε άρθρο του, που δημοσιεύεται στο ομώνυμο οικονομικό πρακτορείο ειδήσεων, κάνει εκτενή αναφορά στις καταστροφικές συνέπειες του τυφώνα Σάντι, που θα χρειαστούν πολλά χρόνια για την αποκατάσταση και ανοικοδόμησή τους. Αναφέρεται, επίσης, στην κλιματική αλλαγή και την αύξηση των ακραίων καιρικών φαινομένων, γεγονότα τα οποία θα απαιτήσουν δραστικές λύσεις.


Σύμφωνα με τον δήμαρχο της Νέας Υόρκης, είναι απαραίτητο ένα ολοκληρωμένο σχέδιο βιωσιμότητας, κάτι που μόνο με την βοήθεια της πολιτικής ηγεσίας μπορεί να επιτευχθεί.

«Κατά τα τέσσερα χρόνια της θητείας ως προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών, ο Μπαράκ Ομπάμα έχει λάβει σημαντικά μέτρα για την μείωση της κατανάλωσης του διοξειδίου του άνθρακα. Έχει, επίσης, αυστηρούς ελέγχους για τις εκπομπές υδράργυρου», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Και καταλήγει: «Ο Πρόεδρος Ομπάμα έχει επιτύχει σημαντικές νίκες σε θέματα που θα καθορίσουν το μέλλον μας. Αν χτίσει την εμπιστοσύνη στο Κογκρέσο, θα μπορέσει να εκπληρώσει την ελπίδα που ενέπνευσε τέσσερα χρόνια πριν και να οδηγήσει τη χώρα προς ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας. Και γι' αυτό θα τον ψηφίσω».
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ