2012-11-01 23:15:47
Φωτογραφία για ΚΑΘΕΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΓΙΑ ΑΓΩΝΕΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ Ο ΜΠΕΡΤΟΜΕΟΥ
Κάθετα αντίθετος με τη διάθεση της FIBA Europe, να ορίζει αγώνες εθνικών ομάδων κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου, είναι ο Τζόρντι Μπερτομέου.

Ο πρόεδρος της Ευρωλίγκας θεωρεί πως δεν είναι δυνατόν να διακόπτονται τα πρωταθλήματα για να παίζουν οι διεθνείς προκριματικούς αγώνες με τα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα, αναρωτώμενος χαρακτηριστικά: «Να σταματάμε δηλαδή για να παίξει η Ισπανία εναντίον της Αρμενίας; Έχουμε ήδη πει όχι».

Σχολίασε ακόμα Για το εάν υπάρχει πρόθεση να γίνει κλειστά λίγκα η Ευρωλίγκα: «Θα είναι περίεργο. Δεν υπάρχουν ακόμα οι κατάλληλες συνθήκες για να γίνει κάτι τέτοιο. Οι πρωταθλητές συμμετέχουν και σε μερικές περιπτώσεις όπως είναι η Ρωσία, η Ελλάδα και η Ιταλία παίρνει μέρος και ο δεύτερος, από την Ισπανία συμμετέχει και ο τρίτος».

Για το άνοιγμα της Ευρωλίγκας στη Μεγάλη Βρετανία: «Πρόκειται για χώρα στην οποία πολλοί άνθρωποι παίζουν μπάσκετ. Είναι ισχυρή δημόσια επένδυση και θέλουμε να το κάνουμε αυτό, να δημιουργήσουμε θόρυβο και να δούμε εάν μπορεί στο μέλλον κάποια αγγλική ομάδα να πάρει μέρος στη διοργάνωση».

Για τη δημιουργία ισχυρής βρετανικής λίγκας: «Προσπαθήσαμε με την Τσέλσι, έγιναν κάποιες συζητήσεις, αλλά δεν δούλεψε το σχέδιο».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ