2012-11-01 16:53:01
Φωτογραφία για Πάτρα: Με περιπολικό στις φυλακές Αγίου Στεφάνου ο πρώην πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας K. Αντζουλάτος μετά την εντολή για προφυλάκισή του
Με περιπολικό οδηγήθηκε γύρω στη 1 σήμερα το μεσημέρι ο πρώην πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας Κωνσταντίνος Αντζουλάτος στις φυλακές του Αγίου Στεφάνου μετά τη σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα για την... προφυλάκισή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του PatrasTimes ο γνωστός επιχειρηματίας έφυγε από το τμήμα Μεταγωγών της οδού Ι. Βλάχου στο κέντρο της Πάτρας με το περιπολικό που ακολουθούσε την κλούβα της Αστυνομίας που έκανε τη μεταφορά και άλλων κρατουμένων στο σωφρονιστικό κατάστημα.

Το περίεργο όμως είναι, όπως ανέφεραν πηγές στο PatrasTimes.gr, πως λίγο πριν μπει η κλούβα της ΕΛ.ΑΣ. στο προαύλιο των φυλακών του Αγίου Στεφάνου, οι αστυνομικοί κατέβασαν τον πρώην πρόεδρο του Επιμελητηρίου και τον έβαλαν στην κλούβα και αμέσως μετά άνοιξαν οι πόρτες ώστε να εισέλθει το όχημα στον χώρο.

Πάντως ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν ο κ. Αντζουλάτος θα οδηγηθεί σε ειδικό κελί ή θα παραμείνει στους χώρους της Α' Πτέρυγας, όπου και κανονικά είναι να τοποθετηθεί.


Πρώτη ενημέρωση 06.00'

Στις φυλακές του Αγίου Στεφάνου της Πάτρας οδηγήθηκε ο πρώην πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας Κ.Α. για υπόθεση που αφορά σε έκδοση πλαστών τιμολογίων ύψους 500 χιλιάδων ευρώ.

Ο γνωστός επιχειρηματίας ο οποίος έχει εμφανιστεί στο παρελθόν και ως ευεργέτης του πατριαρχείου και της Μητρόπολης των Πατρών, ενώ είχε και επαφές με πολιτικά πρόσωπα τόσο από το χώρο του ΠΑΣΟΚ όσο και της Νέας Δημοκρατίας σε κεντρικό επίπεδο, κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την προσαγωγή του στον εισαγγελέα και τον ανακριτή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrastimes.gr κατηγορείται για πλαστά τιμολόγια που έχουν εκδοθεί ενώ εκκρεμούν και δυο ακόμα υποθέσεις που ανεβάζουν το ποσό στο 1 εκ. 200 χιλιάδες ευρώ.

Η είδηση έπεσε σαν κεραυνός στην κοινωνία της Πάτρας. Αξίζει να σημειωθεί πως το τελευταίο διάστημα ο επιχειρηματίας αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα βιωσιμότητας σε πολλές από τις επιχειρήσεις του, ενώ πριν από λίγες εβδομάδες δικαστήριο είχε κηρύξει σε πτώχευση ορισμένες από αυτές, μετά από προσφυγή πιστωτικού ιδρύματος.

Επισημαίνεται πως ο εν λόγω επιχειρηματίας αντιμετωπίζει και πρόστιμο πολλών εκατομμυρίων, τόσο για την καταπάτηση κοινόχρηστων χώρων στην περιοχή όπου μετά από φωτιά που εκδηλώθηκε σε αποθήκες ιδιοκτησίας του οικοδόμησε πολυκατάστημα, αλλά και πρόστιμα για αυθαίρετα κτίσματα σε χώρο που νοικιάζει από τον Δήμο Πατρέων, στον οποίο οφείλει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, από ενοίκια που δεν έχει αποδώσει.

patrastimes.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ