2012-11-01 16:23:37
Φωτογραφία για Θέλει τον Γουόλκοτ στην Άρσεναλ ο Βενγκέρ
Διαβάστε τι δήλωσε ο Αρσέν Βεγκέρ για τον Θίο Γουόλκοτ και για την κριτική που άσκησε στην Άρσεναλ με αφορμή το θέμα του 23χρονου ο Τζίμι Ρέντναπ.

Ελεύθερος μένει στο τέλος της χρονιάς ο Θίο Γουόλκοτ και το θέμα του απασχολεί έντονα τους ανθρώπους της Άρσεναλ.

Ο Άγγλος διεθνής μετά την εξαιρετική του εμφάνιση και το χατ τρικ επί της Ρέντινγκ βρίσκεται στην επικαιρότητα και με αυτή την αφορμή ο Αρσέν Βενγκέρ δήλωσε πως επιθυμεί να τον κρατήσει.

"Θέλω να τον κρατήσω, αλλά νομίζω πως πέρα από τις συζητήσεις για το συμβόλαιό του, θα πρέπει να του πιστώσουμε την αφοσίωσή του προς τον σύλλογο και τον τρόπο με τον οποίο συμπεριφέρεται".

Από την πλευρά του ο Τζίμι Ρέντναπ, γιος του πρώην προπονητή της Τότεναμ Χάρι, άσκησε κριτική μέσω της "Daily Mail" για τη συγκεκριμένη υπόθεση λέγοντας μεταξύ άλλων: "Θυμίστε μου γιατί η Άρσεναλ έχει αφήσει την κατάσταση να φτάσει ως εδώ με έναν ακόμη εξαιρετικό παίκτη. Είναι γελοίο να σκέφτεται η Άρσεναλ να τον πουλήσει".

Να σημειωθεί πως υπάρχουν ομάδες που παρακολουθούν την περίπτωση του Γουόλκοτ και θα κινηθούν για την απόκτησή του σε περίπτωση που δεν έχει ανανεώσει ως τον Ιανουάριο.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ