2012-11-01 14:41:22
Φωτογραφία για ''TITΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ'' ΤΟΥ ΚΑΤΑΡΡΕΟΝΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ (video)
"Ολοκληρώσαμε την διαπραγμάτευση" είπε ο πρωθυπουργός, βάζοντας τίτλους τέλους σε μια τετράμηνη διαδικασία, η οποία επί της ουσίας δεν επέφερε καμία βελτίωση της θέσης των πολιτών της χώρας και ειδικά εκείνων που μέχρι σήμερα έχουν πληρώσει το πιο ακριβό «μάρμαρο» της κρίσης, δηλαδή των μισθωτών, των συνταξιούχων και των μικρομεσαίων, αναφέρει σε τηλεοπτικό μήνυμα του ο βουλευτής Αχαϊας Νίκος Νικολόπουλος και συνεχίζει:

Άρα, τι είδους «διαπραγμάτευση» ήταν αυτή που απαίτησε τόσο πολύ χρόνο, απλά και μόνο για να επιβεβαιώσει τη νέα «αιματοχυσία» του λαού, η οποία μάλιστα κατέληξε να είναι πολύ χειρότερη και από εκείνη που ευθύς εξαρχής υπολογιζόταν και είχε συμφωνηθεί από τη κυβέρνηση Παπαδήμου; Η απορία είναι εύλογη, αλλά δεν θα απαντηθεί ποτέ από τον Α. Σαμαρά και τους άλλους δύο «εταίρους» του στη κυβέρνηση.

Η απάντηση όμως, μάλλον είναι απλή. Η «διαπραγμάτευση» αφορούσε μόνο μία πλευρά, αυτή των δανειστών. Οι οποίοι μέσω της τρόικας διερεύνησαν σε τι βάθος μπορεί να φτάσει η υποχώρηση των... προθύμων της κυβέρνησης εις βάρος των αντοχών του λαού, ενώ παράλληλα κέρδισαν χρόνο για νέες διαγνώσεις σχετικά με την κρίση στην ευρωζώνη και ενδεχομένως, για συμφωνίες κορυφής ένθεν κακείθεν του Ατλαντικού, τις οποίες θα δούμε προσεχώς να υλοποιούνται, εις βάρος ή προς όφελος της Ευρώπης και της Ελλάδος.
 
TheNewDailyMail
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η λίστα ταμπού
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η λίστα ταμπού
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ