2012-11-01 13:51:49
Φωτογραφία για ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΚΟΝΤΡΕΡΑΣ!
Χωρίς τον Πάμπλο Κοντρέρας θα αναγκαστεί να αγωνιστεί ο Ολυμπιακός στους προσεχείς αγώνες με ΟΦΗ (03/11) και Μονπελιέ (06/11).

Ο Χιλιανός αμυντικός των ερυθρόλευκων «κληρονόμησε» έναν τραυματισμό από το παιχνίδι με τον Άρη και το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού θεωρεί ότι ο Λεονάρντο Ζαρντίμ δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του.

Αυτό δημιουργεί... «πονοκέφαλο» στον Πορτογάλο τεχνικό, ο οποίος καλείται να προχωρήσει σε εναλλακτικές λύσεις για άλλη μια φορά.

Πιθανότατα το αμυντικό δίδυμο θα αποτελέσουν ο Κώστας Μανωλάς και ο Δημήτρης Σιόβας, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει.

Όσον αφορά την αποθεραπεία του Αβραάμ Παπαδόπουλου, έκανε καλή δουλειά στη Νέα Υόρκη και οι εκτιμήσεις των γιατρών αναφέρουν ότι μετά τις γιορτές θα είναι σε κατάσταση να βοηθήσει την ομάδα στις υποχρεώσεις της.

Την ίδια ώρα, στον Ολυμπιακό επικρατεί ανησυχία για την συμμετοχή του Ραφίκ Τζιμπούρ στον αγώνα με την Μονπελιέ. Ο Αλγερινός επιθετικός δεν έχει προπονηθεί από το πρώτο ματς των δύο ομάδων και αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να υπάρξει κάποια σοβαρή πρόβλεψη για την παρουσία του.

Εκτός παραμένουν ο Φουστέρ, ο Μοντέστο και ο Ιμπαγάσα, ο οποίος κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το παιχνίδι με τους πρωταθλητές Γαλλίας.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ