2012-11-01 11:58:05
Φωτογραφία για ΓΚΑΛΕΤΙ : ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ
Ο Λουτσιάνο Γκαλέτι συμφώνησε με την Εστουδιάντες και σε 15 μέρες αναμένεται να αρχίσει προπονήσεις, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, κάνοντας τη μεγάλη του επιστροφή στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο με τη φανέλα της αγαπημένης του ομάδας!

Ο πρώην μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού, όχι μόνο νιώθει καλύτερα, αλλά στα 32 του χρόνια έχει βάλει σκοπό να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση, κάτι που αναμένεται να συμβεί σύντομα!

Όπως δήλωσε ο ίδιος σε ΜΜΕ της πατρίδας του, ήρθε σε συμφωνία με την διοίκηση της Εστουδιάντες για να αρχίσει προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα, αρκεί να πάρει το ΟΚ από τους γιατρούς του.

Φυσικά και η μετάβαση στις προπονήσεις δεν θα γίνει γρήγορα, αλλά σταδιακά, με σκοπό τον Ιανουάριο να πάρει μέρος στην προετοιμασία της Εστουδιάντες και στη συνέχεια να ξεκινήσει κανονικά στο πρωτάθλημα.

"Όλα εξαρτώνται από τους γιατρούς. Όλα είναι καλά, όμως πρέπει να επανέλθουν κάποιοι δείκτες σε νορμάλ επίπεδα και φυσικά να σταματήσω τα φάρμακα. Αισθάνομαι όμως έτοιμος. Δεν θέλω να θέσω χρονικά όρια, όμως ελπίζω να είμαι έτοιμος τον Γενάρη", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Είμαι έτοιμος να κάνω ένα νέο ξεκίνημα εδώ στην Αργεντινή. Έχω πετύχει πολλά στην καριέρα μου και δεν με ενδιαφέρει να πάω κάπου αλλού. Η Εστουδιάντες αποτελεί την αγαπημένη μου ομάδα, οπότε είναι σαν όνειρο να παίξω ξανά εκεί".
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ