2012-11-01 11:33:00
Φωτογραφία για 8 στους 10 ψηφοφόρους χαρακτηρίζουν άριστη ή καλή την αντίδραση του Barack Obama απέναντι στην υπερκαταιγίδα
Το καταστροφικό πέρασμα του «Sandy» οδήγησε τον πρόεδρο των Η.Π.Α. να αναστείλει για τρεις ημέρες την... προεκλογική του εκστρατεία, ξεκαθαρίζοντας πως αυτό που αποτελεί πρώτη προτεραιότητά του είναι «να σωθούν ζωές» και «να αποκατασταθούν οι ζημιές».

Ωστόσο, όπως μετέδωσε το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CNN, o Barack Obama ξεκινάει εκ νέου σήμερα, Πέμπτη, τις περιοδείες ενόψει των προεδρικών εκλογών της 6ης Νοεμβρίου, έχοντας πραγματοποιήσει πρώτα επίσκεψη στους πληγέντες του Νιου Τζέρσεϊ. Ο πολιτικός του αντίπαλος, Mitt Romney, έχει ήδη ενεργοποιήσει το δικό του επιτελείο, κάνοντας δύο «χαλαρές» εμφανίσεις στη Φλόριντα, όπου εστιάστηκε κυρίως στα θύματα της πρόσφατης θεομηνίας.

Σήμερα, ο Barack Obama αναμένεται να επισκεφτεί τη Νεβάδα, το Κολοράντο και το Ουίσκονσιν.

«Εσείς φίλοι μου βρισκόσαστε στις σκέψεις και τις προσευχές μου», τόνισε στη διάρκεια της επίσκεψής του σε καταφύγιο του Ατλάντικ Σίτι, την ίδια στιγμή που περίπου 20.000 άνθρωποι παραμένουν εγκλωβισμένοι στα σπίτια τους από «μολυσμένα» λιμνάζοντα ύδατα που άφησε πίσω του ο «Sandy».

Δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε για την αμερικανική εφημερίδα «Washington Post» και το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο ABC δείχνει ότι 8 στους 10 ψηφοφόρους χαρακτηρίζουν «άριστη» ή «καλή» την αντίδραση του Barack Obama απέναντι στην υπερκαταιγίδα.
zougla
pontikonews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ