2012-11-01 08:45:15
Φωτογραφία για Ηλεία: Έτοιμη η μελέτη για το Πολιτιστικό Κέντρο Βαρθολομιού
Στην αναζήτηση του κατάλληλου προγράμματος για τη χρηματοδότηση της ανέγερσης του Πολιτιστικού Κέντρου Βαρθολομιού βρίσκεται η δημοτική αρχή Πηνειού μετά και την ολοκλήρωση της μελέτης αλλά και την έκδοση της οικοδομικής άδειας στις 16 Οκτωβρίου.

Το έργο είναι 100% ώριμο, όπως επεσήμανε και ο δήμαρχος Πηνειού Αλέξης Καστρινός, ενώ ο προϋπολογισμός του είναι 1.870.000 ευρώ και πλέον αναμένεται να βρεθεί πρόγραμμα ώστε να χρηματοδοτηθεί η κατασκευή του είτε από τις αναθεωρήσεις του ΕΣΠΑ είτε από οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα.

Το Πολιτιστικό Κέντρο Βαρθολομιού μετά την κατασκευή του αναμένεται να αποτελέσει χώρο πολιτιστικής έκφρασης και δημιουργίας όχι μόνο για τους κατοίκους του Βαρθολομιού αλλά γενικότερα για όλους τους κατοίκους του Δήμου Πηνειού.

Το Πολιτιστικό Κέντρο θα περιλαμβάνει υπόγειο, τρεις ορόφους και μέρος του κτιρίου θα καλύπτει η Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων με διπλό μεταβλητό ύψος, ενώ στον δεύτερο όροφο προβλέπεται να στεγαστεί βιβλιοθήκη και αναγνωστήριο.

Ο κ. Καστρινός σχολιάζοντας τις δυσκολίες που προέκυψαν τόνισε ότι πάντα πρέπει να ξεπερνιούνται και σημείωσε ότι τη δύσκολη αυτή περίοδο θα πρέπει να υπάρχει αλληλεγγύη, ομοψυχία και συνεννόηση ώστε να γίνουν πιο διεκδικητικοί.

Πηγή: patrisnews
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ