2012-11-01 02:13:40
Φωτογραφία για Σκότι Πίπεν: «40 νίκες οι Μπουλς»
Σήμερα οι Σικάγο Μπουλς υποδέχονται τους Σακραμέντο Κινγκς στο πρώτο επίσημο αγώνα του 2012-13 και ο παλαίμαχος Σκότι Πίπεν εκτιμά πως θα σημειώσουν σαράντα νίκες εντός της regular season.

Θυμίζουμε πως πέρσι οι «ταύροι» είχαν πενήντα νίκες στην «κουτσουρεμένη» regular season με περιοδική χρήση του Ντέρικ Ρόουζ. Φέτος, όμως, ο βασικός πλέι-μέικερ θα χάσει το μεγαλύτερο κομμάτι της κανονικής περιόδου, μέχρι να ολοκληρώσει την αποθεραπεία του.

«Με ή χωρίς τον Ντέρικ Ρόουζ, θεωρώ ότι ο προπονητής έχει συμβάλει θετικά στην ομάδα. Εκτιμώ πως αυτό το σύνολο θα έχει 40 νίκες. 

Η απώλεια του Ρόουζ είναι σημαντική, αλλά οι Μπουλς δουλεύουν περισσότερο από τις άλλες ομάδες. 

Ο Θίμποντο έχει υποχρεώσει τους παίκτες να εντείνουν την προσοχή τους, κάτι που απαραίτητο στις νίκες. 

Περιμένω συνέχεια θετικών εμφανίσεων, με πολλή ενέργεια και σκληρή άμυνα. 


Θα κερδίσουν παιχνίδια, που θα προκαλέσουν έκπληξη» ήταν το σχόλιο του 6-φορές πρωταθλητή ΝΒΑ, ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη σε ραδιοφωνικό σταθμό της «πόλης των ανέμων».

«Δεν μας αφορούν θετικά ή αρνητικά σχόλια ανθρώπων. 

Αν παραμείνουν συγκεντρωμένοι και παίξουμε το μπάσκετ που ξέρουμε, τότε θα έχουμε την ευκαιρία μας στο δεύτερο μισό της σεζόν» απάντησε σχετικά ο Θίμποντο. 

Στο μεταξύ, οι Μπουλς δεν έφτασαν σε συμφωνία με τον Ταζ Γκίμπσον, οπότε το καλοκαίρι ο Αμερικανός φόργουορντ θα γίνει restricted free agent.

Κόντρα (01/11, 02:00) στους Κινγκς, πάντως, αποτελούν το φαβορί. 

Οι εκπρόσωποι του Σακραμέντο, άλλωστε, δεν δείχνουν ικανοί για κάτι αξιοσημείωτο φέτος, αν και ο Τζιμέρ Φρεντέτ εμφανίστηκε… ορεξάτος στην preseason.

Εν τω μεταξύ, οι «βασιλιάδες» επίλυσαν νομικό θέμα, που είχε προκύψει τον Οκτώβριο του 2009. 

Τότε μία μπάλα είχε… εκραγεί στα χέρια του Φραντσίσκο Γκαρσία κατά τη διάρκεια προπόνησης. 

Ο 30άχρονος Δομινικανός έμεινε εκτός παρκέ για τέσσερις μήνες εξαιτίας τραυματισμού που προκλήθηκε και «κυνήγησε» το θέμα, αν και διατηρήθηκε στο ρόστερ των Κινγκς, όπου και παραμένει μέχρι σήμερα. 

Εν τέλει οι δύο πλευρές έφτασαν σε συναίνεση.
onsports
pontikonews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ