2012-10-31 22:53:28
Φωτογραφία για ΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΝ ΚΙΝΣΕΪ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ *VIDEOS*
Μετά το «ναυάγιο» της μεταγραφής του Ντιόντε Κρίστμας, στον Ολυμπιακό στρέφουν την προσοχή στον Τέρενς Κίνσεϊ.

Ο Ολυμπιακός δεν έκανε ποτέ επίσημη κίνηση για την περίπτωση του Ντιόντε Κρίστμας, με τον Αμερικανό πρώην γκαρντ του ΑΓΟΡ να είναι έτοιμος να ανακοινωθεί από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ενώ ο Γιώργος Μπαρτζώκας εξετάζει την περίπτωση του πρώην περιφερειακού της Αναντόλου Εφές.

Ο 28χρονος περιφερειακός ξεχωρίζει για την ταχύτητα του και είναι ικανός να αγωνιστεί τόσο στη θέση «2», όσο και στη θέση «3». Είναι καλός σουτέρ και μπορεί να σκοράρει με διάφορους τρόπους.

Την προηγούμενη σεζόν στην Euroleague είχε 8,2 πόντους μέσο όρο σε εννιά ματς, ενώ στο πρωτάθλημα Τουρκίας είχε 9,8 πόντους στην κανονική διάρκεια και 6,2 πόντους στα πλέι οφ μέσο όρο.

Ο Κίνσεϊ έχει αγωνιστεί στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ με τους Μέμφις Γκριζλς και τους Κλίβελαντ Καβαλίερς. Παράλληλα, έχει αρκετή Ευρωπαϊκή εμπειρία, αφού εκτός από την Εφές, έχει φορέσει και την φανέλα της Φενέρμπαχτσε δύο φορές (το 2008 και από το 2009-11).


Οι τίτλοι που έχει πανηγυρίσει ο Αμερικανός είναι τρία πρωταθλήματα Τουρκίας με την Φενέρμπαχτσε (2008, 2010, 2011), δύο Κύπελλα Τουρκίας και πάλι με την Φενέρ (2010, 2011), ενώ έχει αγωνιστεί και στο τούρκικο All Star Game το 2010.

Από εκεί και πέρα, στη λίστα του Γιώργου Μπαρτζώκα φαίνεται να βρίσκεται και το όνομα του Τζος Πάουερ, ο οποίος έχει παίξει στην Ευρώπη με τις φανέλες των ιταλικών Σκαφάτι και Καζέρτα, επιστρέφοντας στο ΝΒΑ από το 2005 μέχρι το 2011 (Πέισερς, Ουόριορς, Κλίπερς, Λέικερς, Χοκς).

Εκτός, πάντως από τους Κίνσεϊ, Πάουελ ο Έλληνας κόουτς εξετάζει κι άλλους αθλητές, ρίχνοντας όμως το βάρος την συγκεκριμένη χρονικά στιγμή στην απόκτηση ψηλού. Ο Τζόι Ντόρσεϊ θα αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα και ο Ολυμπιακός θα πρέπει να ενισχυθεί στη θέση «5», καθώς πλέον υπάρχουν μόνο οι Κάιλ Χάινς και Δημήτρης Μαυροειδής.
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ