2012-10-31 18:42:04
Φωτογραφία για Έπεσαν οι μάσκες, δηλώνει αναγνώστης
Με αφορμή την δήλωση Ντράγκι όπου απροκάλυπτα ζητείται η εκχώρηση της Εθνικής Κυριαρχίας φαίνεται ξεκάθαρα η διάθεση των σωτήρων μας για το τι έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους.

Πιόνια ενός μεγαλύτερου σχεδίου που λυσσαλέα πολεμά με οποιαδήποτε αυθεντική ανθρώπινη αξία απέμεινε. Τα προσωπεία έπεσαν και αποκαλύφτηκε επιτέλους το πραγματικό πρόσωπο του θηρίου. Το θηρίο αυτό τρέφεται από ανθρώπινες σάρκες και ξεδιψά με αίμα και δάκρυα. Γι’ αυτό τόση επιμονή σε πρακτικές που κατά τα άλλα προσκρούουν στην στοιχειώδη ανθρώπινη λογική όπου φαίνεται ότι τελικά ο άνθρωπος είναι το δόλωμα και η τροφή του θηρίου. Γι’ αυτό και η επιμονή σε εξαθλίωση και τρομοκρατία του πλήθους με τη λογική του άμα δεν καθίσεις να σε σφάξω θα πεθάνεις από την πείνα.

Επιτέλους έγινε και αυτό οπότε τώρα κανείς δεν έχει δικαιολογία να πει πως δεν ήξερε τίποτε και πίστευε πως το σύστημα αυτό θα τον σώσει
. «Συν Αθηνά και χείρα κίνει» λοιπόν και μη περιμένετε πως θα έρθουν οι «άλλοι» να μας σώσουν. Αυτοί που θα μας σώσουν είμαστε εμείς οι ίδιοι. Σαφώς και πρέπει να υπάρχει τάξη και αρχή (άρχω=διοικώ) αλλά αυτή να απορρέει από τον άνθρωπο και να προορίζεται για τον άνθρωπο, όχι για την ευημερία των αριθμών. Οι αριθμοί ευημερούν όταν ευημερούν και οι άνθρωποι.(εξαιρούμε αυτούς που καταχρώνται την ελευθερία της δημοκρατίας προς ίδιο όφελος).

Αλλάζουμε πρώτα εσωτερικά και συμπεριφερόμαστε ως άνθρωποι και όχι ως αγέλη πεινασμένων λύκων, και μετά ζητάμε την ευθύνη από τους γύρω μας ,εγχώριους και ξένους. Οι ξένοι κάνουν απλά τη δουλειά τους προστατεύοντας τα συμφέροντά τους, εμείς πρέπει να μη τους παραχωρήσουμε τέτοια δικαιώματα, αν θέλουμε να βγούμε ζωντανοί από αυτή την ιστορία. Το μυαλό μας το έδωσε ο Δημιουργός μας και εμείς πρέπει να το χρησιμοποιούμε (όχι μόνο για το προσωπικό συμφέρον) με σύνεση. Ας αναλογιστεί ο καθένας μας που έφταιξε και ας πράξει ανάλογα.

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ