2012-10-31 15:49:03
Φωτογραφία για «Όταν ακούω Xρυσή Aυγή μου έρχεται στο μυαλό το ξύλο», δηλώνει ο Νίκος Βουρλιώτης
Η απάντησή του σε όσους αντέδρασαν στην συμμετοχή του στο φεστιβάλ της ΚΝΕ, το πόσο τον ενοχλεί που είναι η Χρυσή Αυγή είναι στην Βουλή και ο ρατσισμός που έχει αντιμετωπίσει είναι μερικά από τα θέματα που έθιξε ο Νίκος Βουρλιώτης σε τηλεοπτική του συνέντευξη.

«Τι σκέφτομαι όταν ακούω την λέξη Xρυσή Aυγή; Tο ξύλο». Αυτό δήλωσε γελώντας αυθόρμητα ο Νίκος Βουρλιώτης στα πλαίσια της συνέντευξης που έδωσε στο Μίλα. Προσθέτοντας πως «Με ενοχλεί που η Χρυσή Αυγή είναι στη Βουλή. Θεωρώ ότι στη Βουλή θα έπρεπε να είναι πολιτικά κόμματα με πολιτικές θέσεις, πρόγραμμα και πλάνο».

Όσον αφορά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν από την συμμετοχή του στο φεστιβάλ της ΚΝΕ, επισήμανε πως: «Χάρηκα που συμμετείχα. Ήταν κάτι που το ήθελα πάρα πολύ όλα αυτά τα χρόνια. (...) Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο μπορώ να είμαι θεατής τα τελευταία χρόνια σε αυτό τον θεσμό, αλλά δεν μπορώ να έχω και καλλιτεχνική ιδιότητα. Μπήκαν κάποιοι στην διαδικασία να κάνουν αντιπολίτευση σε λάθος στόχο. Δεν θα έπρεπε να είμαστε εμείς ο στόχος. Άλλα είναι τα προβλήματα του κόσμου».


Συγκεκριμένα όσον αφορά το σχόλιο δημοσιογράφου της εφημερίδας Αυγής ότι το κοινό του φεστιβάλ θα ακούσει επιτυχές όπως το «Γυναίκες δίπλα μου πολλές», σχολίασε «Ατυχέστατη τοποθέτηση. Η δισκογραφία των Going through όλα αυτά τα 20 χρόνια δεν είναι μόνο το «Γυναίκες». Είναι πραγματικά κρίμα και άδικο να τοποθετούνται όλοι αυτοί με τόσο μένος και, τολμώ να πω, ρατσιστική διάθεση απέναντι σε ένα τραγούδι. Όταν δηλ. π.χ το λέει ο Τσέρτος είναι κουλτούρα και άποψη και όταν το λέει ο κάθε Βουρλιώτης είναι υποκουλτούρα και Αμερικανιά;»

Τέλος, όσον αφορά το λόγο που ψηφίζει εδώ και 20 χρόνια ΚΚΕ είπε «Γιατί δεν έχει βγει ποτέ να τάξει τίποτα. Να πει θα κάνουμε αυτό, θα αλλάξουμε εκείνο, θα επαναδιαπραγματευούμε το χρέος. Βγήκε απλά και είπε. Ξέρετε κάτι; Η Ευρωπαϊκή ένωση θα είναι ταφόπλακα για τον τόπο. Και μάλιστα χρόνια πριν».

Χωρίς αυτό, το γεγονός ότι ψηφίζει ΚΚΕ, να σημαίνει ότι τον ενδιαφέρει να συναντήσει την Αλέκα Παπαρήγα «Μου είναι πολύ συμπαθής, αλλά δεν με αφορά να την συναντήσω, να έχω σχέση μαζί της. Εγώ δεν ψηφίζω αυτό το κόμμα γιατί έχει τον τάδε αρχηγό».

Πηγή: iefimerida
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ