2012-10-31 14:00:06
Φωτογραφία για Αρχίζουν τα μαθήματα στον Ασπρόπυργο
Το πλήρες πρόγραμμα για την περίοδο 2012-2013, του Δημοτικού, πανελλαδικά αναγνωρισμένου θεσμού, μόρφωσης, γνώσης, πολιτισμού, εθνικής και κοινωνικής... αυτογνωσίας, που φέρει την ονομασία «Ανοιχτό Πανεπιστήμιο του Δήμου Ασπροπύργου» έδωσε στη δημοσιότητα ο Δήμος Ασπροπύργου.

Το φετινό πρόγραμμα του θεσμού, που έρχεται να προστεθεί στην αποδεδειγμένα εύστοχη, επίκαιρη θεματική όλων των προηγούμενων ετών, προσεγγίζει όλα τα μεγάλα ζητήματα που απασχολούν – ταλανίζουν την Ελλάδα, σε εθνικό και κοινωνικό επίπεδο.

Αποπειράται να δώσει απαντήσεις, στις αγωνίες και στους προβληματισμούς της ελληνικής κοινωνίας, και ταυτόχρονα, να προβάλλει εκείνα τα πλεονεκτήματα της Χώρας, που -αν αξιολογηθούν ορθά, και αξιοποιηθούν εγκαίρως- μπορούν να ανατρέψουν τα σημερινά δεδομένα, και να διαμορφώσουν μια εξαιρετικά θετική προοπτική για το μέλλον του Τόπου. Παράλληλα, περιλαμβάνει και εκείνο τον κύκλο των διαλέξεων, που έχουν ως στόχο την επιμόρφωση, την πολύπλευρη στήριξη της Ελληνικής Οικογένειας, και ειδικά της Νεολαίας.
elzoni.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ