2012-10-31 09:42:43
Φωτογραφία για Μονόδρομος η νίκη για τους «πράσινους» στο ντέρμπι με την ΑΕΚ
Μπορεί ελάχιστα να θυμίζουν πια παλιότερες κόντρες του παρελθόντος που έκριναν ακόμη και... τίτλους, όμως ένα παιχνίδι Παναθηναϊκός-ΑΕΚ έχει πάντα γοητεία. Στην παρούσα συγκυρία όμως ακόμη και θέματα όπως το γόητρο πάνε… περίπατο, αφού η νίκη αποτελεί μονόδρομο.

Οι «πράσινοι» ψάχνουν εναγωνίως το «τρίποντο», γνωρίζοντας πως αν ηττηθούν θα βρεθούν μόλις ένα βαθμό μπροστά από μια ομάδα για την οποία στην αρχή της σεζόν ψιθύριζαν «τουλάχιστον δεν γίναμε έτσι» Στο Ηράκλειο το «τριφύλλι» έφερε ακόμη μια ισοπαλία (η πέμπτη στο φετινό πρωτάθλημα) που το έχει αφήσει στη μέση της βαθμολογίας. Πριν λίγες μέρες –μετά από ακόμη μία ισοπαλία- ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος είπε τα πράγματα με το όνομά τους, τονίζοντας πως πρέπει να υπάρξει αναπροσδιορισμός των στόχων της ομάδας. Το εφικτό πλέον είναι τα πλέι-οφ. Άπαντες στο στρατόπεδο των «πρασίνων» γνωρίζουν πως εάν δεν έρθουν γρήγορα νίκες, μπορεί να χαθεί και αυτός, πράγμα καταστροφικό.


Ακόμη και μέσα σε αυτό το κλίμα πάντως, υπάρχουν κάποια θετικά στοιχεία τα οποία μπορεί να μην επιτρέπουν ιδιαίτερη αισιοδοξία, αλλά τουλάχιστον δίνουν τη δυνατότητα στον Φερέιρα να δουλέψει πάνω σε μια βάση. Τέτοια παραδείγματα το φορμάρισμα του Χοσέ Τοτσέ ή η ελπιδοφόρα εμφάνιση του Χουχούμη κόντρα στον ΌΦΗ.

Ο Πορτογάλος όμως, έχει και ένα πολύ δυνατό πονοκέφαλο που αφορά το κέντρο της άμυνας, μιας και αυτό που συμβαίνει φέτος δεν έχει προηγούμενο. Μετά τους ήδη τραυματίες Μπουμσόνγκ, Βύντρα, Τριανταφυλλόπουλο, ήρθε και η θλάση του Πίντο, αφήνοντας μόνο απολύτως ετοιμοπόλεμο τον Βελάσκες και το ιατρικό επιτελείο πλέον κάνει αγώνα δρόμου για να βρεθεί ο παρτενέρ του Βενεζουελάνου κεντρικού αμυντικού.
sport-fm
pontikonews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ