2012-10-31 05:36:05
Φωτογραφία για Mercedes A Class: Σχεδιασμένη για να «καταπίνει» χιλιόμετρα
Προτού σας παραθέσω τα στοιχεία της νέας Mercedes A Class, θέλω να τονίσω ποιο είναι το σημαντικότερο καινούργιο χαρακτηριστικό του κομψού γερμανικού αυτοκινήτου. Υστερα από πολλά χιλιόμετρα πίσω από το τιμόνι της, κατέληξα στο συμπέρασμα ότι είναι η πιο οδηγοκεντρική Mercedes που έχω οδηγήσει τα τελευταία χρόνια.

Η νέα Mercedes A Class είναι το πρώτο μοντέλο παραγωγής -αναφέρομαι στις βασικές εκδόσεις και όχι στις φορτωμένες, που απευθύνονται σε πάμπλουτους αγοραστές- το οποίο νιώθεις ότι «διοικείς» στον δρόμο σχεδόν κατά 100%.

Για να μη γίνουν παρερμηνείες, σπεύδω να σημειώσω ότι όλα τα μοντέλα της εταιρείας είναι ασφαλή - εξάλλου, η μάρκα φημίζεται εδώ και πολλές δεκαετίες για τα επιτεύγματά της σε αυτόν τον τομέα. Η αναφορά μου γίνεται στο τι προσλαμβάνει ο οδηγός σε κάθε μέτρο του δρόμου. Η νέα Mercedes A Class δεν σου στερεί τη δυνατότητα να επικοινωνήσεις με το ακριβές και χωρίς κενά σύστημα διεύθυνσης και να νιώσεις τα υψηλά οδηγικά χαρακτηριστικά.


Νιώθεις ότι συμμετέχεις στη διαδικασία να κινηθεί με ασφάλεια το αυτοκίνητο στον δρόμο και σου δίνει την απόλαυση της οδήγησης. Γνωρίζεις πού πατάνε οι τροχοί και ορμάς για την επόμενη στροφή.

Χαράς ευαγγέλια για τη νέα σχεδιαστική φόρμα, με τις έντονες ακμές και την πρωτότυπη διαμόρφωση του μπροστινού μέρους.

Επιτυχημένη κίνηση από τους Γερμανούς σχεδιαστές, που μάλλον πήραν ιδέες από την ιταλική κουλτούρα για τη σχεδίαση του αυτοκινήτου.

Η νέα Mercedes A Class γράφει στο μάτι και προκαλεί κεφαλογυρίσματα. Επίσης, η βασική έκδοση διαθέτει καινούργιο πλαίσιο, αναβαθμισμένες αναρτήσεις, εξελιγμένα συστήματα ενεργητικής ασφαλείας και πλουσιότερο εξοπλισμό.

Κινητήρες βενζίνης 1.600 κ.εκ. 122 ή 156 ίππων, 2.000 κ.ε. 211, ντίζελ 1.500 109, 1.800 109 ή 136 ίππων.

Οι τιμές ξεκινούν από τα 23.900 ευρώ (23.182 ευρώ με απόσυρση) και αφορούν την A180 1.6 122 ίππων.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ