2012-10-30 16:57:06
Φωτογραφία για Πάτρα: Θα περνούν αλλά θα ελέγχονται...
Στις 12 Νοεμβρίου αναμένεται να συζητηθεί από το Ειρηνοδικείο Πατρών η αίτηση κατοίκων της Μαγούλας, εναντίον του Πανεπιστημίου Πατρών, που διαμαρτύρονται για την απόφαση του ιδρύματος να κλείσει κατά τις νυχτερινές ώρες (12.00 - 6) την κεντρική λεωφόρο Ηρώων Πολυτεχνείου, στο πλαίσιο μέτρων προστασίας της Πανεπιστημιούπολης, λόγω των συχνών φαινομένων παραβατικότητας που παρατηρούνται.

Κάτοικοι της περιοχής υπέβαλαν ασφαλιστικά μέτρα, τα οποία, όπως αναφέρει η "Πελοπόννησος" , συζητήθηκαν την περασμένη Πέμπτη και υπήρξε μια πρώτη απόφαση.

Σύμφωνα με αυτή, "απαγορεύεται στο Πανεπιστήμιο ή στον επίσημο εκπρόσωπό του, τον Πρύτανη Γ. Παναγιωτάκη, να παπρεμποδίζει τη διέλευση των κατοίκων που έκαναν την αίτηση των ασφαλιστικών μέτρων να περνούν από τον δρόμο από τις 6 το πρωί έως τις 12 τα μεσάνυχτα. Στο διάστημα από τις 12 έως τις 6 ζητά από το Πανεπιστήμιο Πατρών να ανέχεται τη διέλευση των κατοίκων και των μελών των οικογενειών τους, από τον δρόμο αυτό, είτε είναι πεζοί, είτε με αυτοκίνητα, μετά όμως από έλεγχο που θα τους κάνουν τα όργανα που έχει γι'αυτό το σκοπό το Πανεπιστήμιο Πατρών".

Με άλλα λόγια θα περνούν αλλά θα ελέγχονται.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Σπιτικά κράκερς!
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Σπιτικά κράκερς!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ