2012-10-30 15:21:02
Φωτογραφία για Την Τετάρτη η απόφαση για το τριπλό φονικό στην Πάφο
Με την τοποθέτηση της κατηγορούσας Αρχής για την επιπρόσθετη μαρτυρία που παρουσίασε η Υπεράσπιση του κατηγορούμενου για το φόνο της εγκύου Γιούλια Οπόροκ και της τρίχρονης κόρης της, ολοκληρώθηκε την Δευτέρα η πολύκροτη υπόθεση ενώπιον του Κακουργιοδικείου.

Το Δικαστήριο ανακοίνωσε τελικά ότι αύριο Τετάρτη, θα εκδώσει την απόφαση για το φονικό.

Ο εκπρόσωπος της κατηγορούσας Αρχής, κ. Κέκκος, υποστήριξε χθες ότι κακώς ο ιατροδικαστής που παρουσίασε η υπεράσπιση βασίστηκε σε φωτογραφικό υλικό για να υποστηρίξει ότι το κοριτσάκι υπέστη βιασμό, εκφράζοντας την απορία της κατηγορούσας Αρχής γιατί το ζήτημα αυτό δεν τέθηκε ενώπιον του ιατροδικαστή Νικόλα Χαραλάμπους, ο οποίος είχε διενεργήσει τη νεκροψία, ώστε να απαντήσει. Χαρακτήρισε δε τη διαδικασία της εξαγωγής συμπερασμάτων μέσω φωτογραφιών μη επιστημονική διαδικασία.

Ο Ελλαδίτης ιατροδικαστής που κλήθηκε από την Υπεράσπιση του κατηγορουμένου για τον αποτρόπαιο τριπλό φόνο στην παραλία της Γεροσκήπου τον Δεκέμβριο του 2011, επέμεινε όπως και ο συνάδελφος του που είχε κληθεί σε πρότερο στάδιο της διαδικασίας, ότι η τρίχρονη Βικτώρια υπέστη βιασμό πριν τη δολοφονία της. Πρόκειται για τον γνωστό από την τραγωδία της «Helios» ιατροδικαστή Φίλιππο Κουτσάφτη, ο οποίος παρέστη στη διαδικασία μετά από αίτημα των δικηγόρων του 29χρονου κατηγορούμενου.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ