2012-10-30 14:48:22
Φωτογραφία για ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ... ΥΠΕΡΑΝΩ ΤΟΥ ΠΑΟ
Το χαστούκι που δέχθηκε ο Χάρης Μαυρίας από οπαδό που βρίσκονταν στην εξέδρα του «Θόδωρος Βαρδινογιάννης», λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου του αγώνα ΟΦΗ – Παναθηναϊκός, έφερε την αντίδραση των «πράσινων».

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός αποφάσισε να καταθέσει μήνυση στο δράστη της ενέργειας, προκειμένου αυτός, όπως επιβάλλεται, να τιμωρηθεί για την πράξη του και εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία γνωστοποίησε την πρότασή της αυτή.

Επιπλέον στην ανακοίνωση υπάρχουν «καρφιά» για τη Nova, επειδή καθυστέρησε να βρει επί 4 ώρες το πλάνο και δεν σχολίασε το γεγονός στη μετάδοση του αγώνα, ενώ στο «τριφύλλι» διευκρινίζουν ότι δεν επιθυμούν να κερδίσουν κάτι σε αγωνιστικό επίπεδο. Μάλιστα, ρίχνει... σπόντα στον Ολυμπιακό, με τη φράση «η τακτική της διεκδίκησης οφέλους στα χαρτιά χρησιμοποιείται από άλλη ομάδα».

Πάντως ο οπαδός του ΟΦΗ που χαστούκισε τον Μαυρία, τηλεφώνησε στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, έδωσε τα στοιχεία του και ζήτησε συγγνώμη, όμως στο «τριφύλλι» δεν κάνουν πίσω στην απόφασή τους για τη μήνυση.


Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ αισθάνεται την υποχρέωση να καταγγείλει δημόσια και με τον πλέον επίσημο τρόπο την κατάπτυστη χειρονομία του «φιλάθλου» του ΟΦΗ, ο οποίος χτύπησε εν ψυχρώ τον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας, Χάρη Μαυρία.

Προσφεύγουμε νομικά και μηνύουμε το δράστη της συγκεκριμένης ενέργειας προκειμένου να επιληφθεί του θέματος η Δικαιοσύνη.

Προκαλεί βεβαίως απορία το γεγονός ότι το συνδρομητικό κανάλι όχι μόνο δεν σχολίασε το παραμικρό καθ' όλη τη διάρκεια της ζωντανής κάλυψης του αγώνα, αλλά «κατάφερε», διότι περί κατορθώματος πρόκειται, να βρει και να δείξει το πλάνο του επεισοδίου λίγο πριν τα μεσάνυχτα, περισσότερο από τέσσερις (4) ώρες μετά τη λήξη του αγώνα. Τέτοιου είδους παραλείψεις πληγώνουν ανεπανόρθωτα την όποια αξιοπιστία έχει απομείνει στο πρωτάθλημά μας και ενισχύουν στο έπακρο την καχυποψία.

Προς αποφυγή οποιουδήποτε κακεντρεχούς συνειρμού θέλουμε να διευκρινίσουμε ότι η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ δεν θα χρησιμοποιήσει το συγκεκριμένο θλιβερό επεισόδιο για να διεκδικήσει ή να επιδιώξει το παραμικρό όφελος εκτός αγωνιστικού χώρου. Η τακτική της διεκδίκησης οφέλους στα χαρτιά χρησιμοποιείται από άλλη ομάδα.

Τέλος, ακόμα περιμένουμε από την ΠΑΕ ΟΦΗ μια δημόσια καταδίκη που θα έδειχνε, αν μη τι άλλο, ότι αυτού του είδους η συμπεριφορά (που δεν είναι και πρωτόγνωρη στο συγκεκριμένο γήπεδο) δεν ενθαρρύνεται σιωπηρά από τους οικοδεσπότες των ανεγκέφαλων.

ΥΓ. Με ενδιαφέρον περιμένουμε να δούμε αν η ευαισθησία της Ποδοσφαιρικής Εισαγγελίας εξαντλείται σε δηλώσεις και ανακοινώσεις ή επεκτείνεται και σε περιπτώσεις χειροδικίας».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ